Apple yöneticisinden AirPods hakkında önemli açıklamalar - Haberler - indir.com

Apple yöneticisinden AirPods hakkında önemli açıklamalar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-11 18:31:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Apple'ın AirPods serisi şirketin beklentilerini de aşarak çok daha iyi bir performans gösterdi. Firmanın pazarlamadan sorumlu yöneticisi Greg Joswiak, kablosuz kulaklığın başarısındaki sırrı açıkladı.

Apple'ın ürün pazarlamadan sorumlu başkan yardımcısı Greg Joswiak kısa zaman önce vermiş olduğu bir röportajda, AirPods'un düşündüklerinden daha iyi bir performans gösterdiğini ifade ederek kulaklığın adeta "orman yangını gibi" çabuk ve hızlı yayıldığını ifade etti.

Apple iki yeni ürününü yakında tanıtacakApple iki yeni ürününü yakında tanıtacak

Apple'ın tartışmalı kararlarından birisi 2016 yılında iPhone 7 ve 7 Plus'ın piyasaya sürülmesi ile birlikte cihazlarından kulaklık girişlerinin kaldırması oldu. Şirket bu kararının ardından kablosuz Bluetooth kulaklıklara ağırlık verdi.

Yüzlerce kulak şekli üzerinde çalıştık

Joswiak, AirPods'un başarısının sırrını şu sözleriyle özetliyor:

Nüfusun geniş kesimine uyacak bir tasarım ortaya çıkarabilmek için Stanford ile yüzlerce farklı kulak ve kulak şeklini 3 boyutlu taramak için çalışmalar yaptık.

AirPods Pro ile bu araştırmayı daha da ileri götürdük ve daha fazla kulak türü üzerinde çalıştık. Bu da üç farklı uç boyutuyla birlikte, dünya nüfusunun ezici bir yüzdesine uyan bir tasarım geliştirmemizi sağladı.

Apple kısa süre önce 2020 mali yılının ikinci çeyreğinde finansal sonuçlarını duyurmuştu. Şirketin CEO'su Tim Cook, giyilebilir cihazlarda çeyrek bazında rekor kırdıklarını söyleyerek bu alanda ne derece başarılı olduklarını vurguladı.


Spotify'dan Apple ile ilgili çarpıcı eleştirilerSpotify'dan Apple ile ilgili çarpıcı eleştiriler

PAYLAŞ