Apple yenilenmiş iPhone'ları satışa çıkarıyor - Haberler - indir.com

Apple yenilenmiş iPhone'ları satışa çıkarıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-21 18:20:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Akıllı cihaz üreticisi Apple, yeni ürettiği iPhone'ları piyasaya sürmenin hemen bir kaç ay sonra eski ürettiği modellerin yenilenmiş versiyonlarını satışa sunmayı gelenek haline getirdi. Bu gelenek sayesinde aslında bir telefona 1000 dolar şeklinde bir ücret ödemek istemeyenler için adeta fırsat sunuluyor. Burada en önemli detay ise maalesef ki yenilenmiş iPhone akıllı cihazlar Amerika Birleşik Devletleri ile sınırlıdır. Yani bu ürünler her yerde indirimli fiyatlar ile sunulmayacaklar. Yasalar gereği yenilenmiş cihazların ülkemizde satışa sunulması yasak. 

Galaxy Note 10 Plus, Galaxy S10 Plus, iPhone Xs Max, P30 Pro ve OnePlus 7 Pro pil testi karşılaştırmasıGalaxy Note 10 Plus, Galaxy S10 Plus, iPhone Xs Max, P30 Pro ve OnePlus 7 Pro pil testi karşılaştırması

Yenileniş iPhone XS ve XS Max satışa sunuldu

ABD'de yaşayan ve iPhone sevdalısı olan tüketiciler herhangi bir mağazaya gitmeden direk Apple'ın internet sitesi üzerinden yenilenmiş iPhone XS ya da XS Max cihazlarından birini sipariş edebilirler. Sahip olduğu cihazın modelini yükseltmek isteyenler için bu fırsat. 64 GB depolama alanına sahip olan XS adlı iPhone adlı cihazın fiyatı 699 dolar, 256 GB depolama alanına sahip olan iPhone modelinin fiyatı ise 829 dolar ve buna ek olarak ise 512 GB'lık modelin fiyatı ise 999 dolar şeklindedir. XS Max sahibi olmak isteyen kullanıcılar için ise bu cihazın 64 GB'lık versiyonuna 799 dolara, 256 GB'lık seçeneğine 929 dolar ve buna ek olarak ise 512 GB depolama alanına sahip olan seçeneğin fiyatı ise 1099 dolar şeklindedir. Yapılan bu yenilik ile beraber indirime girmiş olan cihazlar Eylül 2018'deki fiyatına göre 300 - 350 dolar kadar indirimli fiyatlar ile sunuluyor. 

Apple şirketi tarafından yenilenen iPhone akıllı cihazlar yeni bir kutu içerisinde, tamamen yeni aksesuarlar ile beraber ve aynı zamanda birçok testten geçirilmiş bir şekilde karşımıza çıkıyor. Cihazın yenilikleri arasında cihazların pili ve dış kasası da yer alıyor. Bu nedenle yenilenmiş olan iPhone akıllı cihazlar ile sıfır bir iPhone modeli arasında fark anlaşılır düzeyde değildir. 

 


Apple'dan Küçük Ekranlı iPhone XEApple'dan Küçük Ekranlı iPhone XE
iPhone XL İçin Önemli Bir TahminiPhone XL İçin Önemli Bir Tahmin
iPhone XR 2'nin Sahip Olacağı Bazı Özellikler Belli OlduiPhone XR 2'nin Sahip Olacağı Bazı Özellikler Belli Oldu

PAYLAŞ