Apple yeniden tasarlanmış Mac mini modeliyle gelebilir - Haberler - indir.com

Apple yeniden tasarlanmış Mac mini modeliyle gelebilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-24 09:45:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Son günlerde yeni sızıntılarla gündemden düşmeyen ABD merkezli Apple’ın ilerleyen aylarda yeniden tasarlanmış ve daha güçlü bir Mac mini modeliyle kullanıcılarının karşısına çıkabilir.

Teknoloji gündeminde adından sık sık söz ettiren Apple, birçok söylentiye ve ortaya çıkan rapıolara göre dizüstü bilgisayarları noktasında büyük ve yenilenmiş tasarımlar için kolları sıvadı. Konuyla ilgili olarak sızdırılan raporlara göre Apple yakın zamanda, Mac mini modelinde büyük bir yenileme yapacak gibi görünüyor.

Apple ürünlerini sızdıran ajan yakalandıApple ürünlerini sızdıran ajan yakalandı

Hem 9to5Mac’in, hem de MacRumors’in yayımladığı raporlar şirket hakkında çıkan bu söylentileri doğrulayacak nitelikte. Bloomberg'in güvenilir kaynaklarından biri olan Mark Gurman da, Apple’ın bünyesinde "M1X" çipi barındıran yeniden tasarlanmış bir Mac mini'nin "önümüzdeki birkaç ay içinde" tanıtacağını söylüyor.

Apple, bu sonbaharda daha güçlü bir Mac mini sunabilir

MacBook modelleri içinde pek çok yenilik üzerinde çalışmaya başladığı bilinen Apple'ın Mac mini'yi yeniden tasarlayacağı söylentileri şimdiden heyecan uyandırmış durumda. şirketin küçük masaüstü bilgisayara daha fazla bağlantı noktası eklemesi bekleniyor. Geliştirilmiş Mac mini modeli mac konusunda uzmanlaşan ve bilgisayarı profesyonel amaçlarla kullanan insanlar için daha uygun olacaktır. Ayrıca bu modelin Apple’ın diğer modellerine göre daha yüksek maliyetle satışa sunulacağı da düşünülmekte. Bu nedenle şirketin M1 modelini daha basit ve uygun fiyatlı bir seçenek olarak tutması da muhtemel.

Mac mini modeline ek olarak, Apple'ın bu sonbaharda tamamen yeniden tasarlanmış ve aynı zamanda daha güçlü performans sunacak olan M1X çipine sahip MacBook Pro modellerini tanıtması da bekleniyor. Ayrıca Apple, bu senenin başlarında iMac modeline getirdiği çok renkli yaklaşımı da diğer ürettiği ürünler içinde benimseyebilecek gibi görünüyor. Bu konuda henüz net bir rapor bulunmasa da şirkete yakın güvenilir kaynaklara göre bu sonbaharda pek çok yenilikle karşılaşacağız.


"Yanlışlıkla" uygulama satın alan kullanıcıya Apple'dan şok yanıt
Apple ile ilgili Eylül iddiaları kafaları karıştırdıApple ile ilgili Eylül iddiaları kafaları karıştırdı

PAYLAŞ