Apple yeni ürünlerini 23 Mart'ta tanıtabilir - Haberler - indir.com

Apple yeni ürünlerini 23 Mart'ta tanıtabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-10 15:33:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Apple tarafından 2021 yılının ilk tanıtımı 23 Mart’ta yapılabilir.

Apple, 2021 itibariyle piyasaya sunacağı yeni ürünler için bugüne kadar herhangi bir lansman tarihi paylaşmadı.  Ancak gelen son bilgilerde ve şirkete yakın kaynaklarda tanıtımın 23 Mart’ta yapılacağı öne sürüldü. Daha önce OnePlus 9 modeli için açıklanan 9 Mart tarihinde Apple’ın da tanıtım yapması, teknoloji dünyasında oldukça dikkat çekici bir hamle olacak.

Apple yine tekelcilikle suçlanıyorApple yine tekelcilikle suçlanıyor

İlk çakışma olmayacak!

OnePlus tanıtımları ile daha önce de çakışma yaşayan Apple’ın bu konuda yeni bir çakışma yaşaması sürpriz olmayacak. Ancak yeniden böyle bir durumun yaşanması, iki şirket arasında ciddi tartışmalar başlatabilir. Özellikle önceki OnePlus tanıtımının iptal edildiği göz önünde bulundurulduğunda,  Apple’ın tanıtım için nasıl bir adım atacağı merak ediliyor.

Tanıtımda neler olacak?

23 Mart tarihinde ya da yakın tarihlerde yapılacak Apple etkinliğinde tanıtılması beklenen modellere dair tahminler de var. iPad Pro, yeni iPad ve iPad mini 6 ile birlikte kullanıcılar karşısına çıkması beklenen Apple, bu ürünlerin yanı sıra aksesuarlarında da değişikliğe giderek yeni modelleri tanıtabilir.


Apple çocuklar için harekete geçtiApple çocuklar için harekete geçti
Apple iMac Pro üretimini sonlandırıyorApple iMac Pro üretimini sonlandırıyor

PAYLAŞ