Apple yeni MacBook Pro hedefini açıkladı - Haberler - indir.com

Apple yeni MacBook Pro hedefini açıkladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-27 12:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Quanto Computer, Apple'ın önemli bir tedarikçisi olurken, şirketten çalınan yeni görseller, MacBook Pro ile ilgili önemli veriler sundu. 

Nisan ayı içerisinde yeniM1 işlemcili iPad Pro ve iMac modellerinin tanıtımını yapan Apple, bir sonraki çıkaracağı MacBook modelleri için çalışmalarını sürdürüyor. Ancak yaşanan son hırsızlık olayı sonrasında yeni MacBook görsellerinin piyasaya sunulmuş olması, Apple için can sıkıcı bir duruma neden oldu. Yapılan siber saldırı ile birlikte ele geçirilen görsellerde, MacBook Pro modeli için bazı bilgilere ulaşmak mümkün.

Resmi olarak tanıtılan MacBook Pro özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan MacBook Pro özellikleri ve fiyatı

Sızdırılan görsellere göre MacBook Pro’nun sağ tarafında USB-C desteği sunulacak. Aynı bölümde HDMI çıkışı ve kart okuyucusu bulunuyor. Sol tarafta ise 2 adet USB-C/Thunderbolt ve MagSafe şarj yuvası mevcut.

Yeni MacBook Pro 16 inç ekran ile gelebilir

Görsellerin gerçek olması halinde yeni MacBook Pro modeli 16 inç bir ekran ile gelecek. İddia ile sınırlı kalsa da yeni model hakkında dikkat çeken en önemli değişimlerden bir tanesi de yeni modellerde Touch bar olarak adlandırılan özelliğin olmayacak olması. Paylaşılan birkaç görsel ile elde edilen bu veriler, MacBook Pro ile birlikte Apple'ın değişimlerine devam edeceğini gösteriyor.

2 şirket de sessiz!

Yaşanan siber saldırı ve MacBook Pro görsellerinin paylaşımı konusunda hem Apple hem de Quantum Computer tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Quanto Computer tarafından bu konuda nasıl bir açıklama yapılacağı merak ediliyor.


MacBook Pro hakkında ortaya çıkan can sıkıcı sonuçlarMacBook Pro hakkında ortaya çıkan can sıkıcı sonuçlar

PAYLAŞ