Apple, yeni iPhone'larını rahatsız eden hataları düzeltmek için iOS 12.0.1 sürümünü yayınladı - Haberler - indir.com

Apple, yeni iPhone'larını rahatsız eden hataları düzeltmek için iOS 12.0.1 sürümünü yayınladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-09 10:32:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Yazılım

Apple, en yeni iPhone'ları, iPhone XS ve XS Max'i rahatsız eden bazı hatalar için birkaç anahtar düzeltmeyi getiren iOS 12.0.1 sürümünü yayınladı.

Apple, yeni iPhone'larını rahatsız eden hataları düzeltmek için iOS 12.0.1 sürümünü yayınladı

Buna, iPhone XS'in bir sorunu da dahil. Kullanıcıların bir Lightnin kablosu ile şarj ettiği bu cihazları, şarj edilmeye başlamadan önce cihazlarının kilidi açmaları gerekiyordu. Güncelleme, daha yüksek bant genişliği 5GHz kanalı olduğunda, iPhone XS Veya XS Max cihazınızın bir Wi-Fi ağında 2.4GHz kanalına bağlanmasını da engelleyecektir. Belirtmeliyiz ki bu, zayıf bir bağlantı ile karşılaştığında ve ev ağınızda bir daha ki sefere düştüğünüzde, düşük hızlara sahip olacağınızdan emin olabilirsiniz. '?,1,2,3' tuşları varsayılan klavyede orijinal konumuna geri getirildi. Güncellemeye sahip olmak için Genel > Yazılım Güncelleme'ye tıklayarak bunu güncellemeye sahip olabilirsiniz.

Huawei P20 Pro vs. iPhone XSHuawei P20 Pro vs. iPhone XS

Bildiğiniz üzere kullanıcılar telefonların Wi-Fi sinyallerini ve hücresel sinyalleri düşük gördüğünü ve bunun sonucunda hem telefon konuşmalarında hem de internet hızlarında gözle görülür yavaşlığın olduğunu belirtiyor. Buna göre yeni iPhone modelleri ve eski iPhone modelleri test edildiğinde iPhone 8 ve 8 Plus, yeni modellerden daha hızlı LTE hızına sahip oluyor. Bu nedenle, diğer hataların ve bu hatanın da giderilmesi amacıyla böyle bir güncelleme yayınlanmış.


iPhone’da “3D Touch” özelliği nasıl kapatılır?iPhone’da “3D Touch” özelliği nasıl kapatılır?
iPhone XS Max Ekran Üretimini Samsung SürdürüyoriPhone XS Max Ekran Üretimini Samsung Sürdürüyor
iPhone’da iOS uygulamalarını nasıl silebilir ve geri yüklerim?iPhone’da iOS uygulamalarını nasıl silebilir ve geri yüklerim?

PAYLAŞ