Apple Yeni iPhone Modeli İle Dizüstü Bilgisayar Çalıştıracak - Haberler - indir.com

Apple Yeni iPhone Modeli İle Dizüstü Bilgisayar Çalıştıracak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-22 11:55:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Apple, yeni akıllı telefonu iPhone XI modeli ile beraber dizüstü bilgisayar çalıştırmayı hedefliyor. Bunun için yeni bir patent alan şirket, çok daha iyi bir bilgisayar deneyimi sunmak ve geleceğe yön vermek için çalışmalar yürütüyor. 

Apple Dizüstü ve Akıllı Telefonları Birleştirmek İstiyor

Yeni nesil iPhone modeli ile birlikte bir laptopa hayat verebilecek. Yeni alınan bir patente bakıldığında bu patentin, mobil-laptop hibrit makineler için atılan ilk adım olabileceği bekleniyor. Ayrıca iPhone XI, bu potansiyele sahip ilk telefon olabilir fakat tek olarak kalmayacak gibi duruyor. Çünkü iPad Pro ile bu hibrit makine olayının ilk adımını atan Apple, tablet-bilgisayar köprüsünü kurmayı başarmıştı. Bu tarz bir bağlantı seçeneği ile birlikte iPad Pro'nun birinci neslini görmüştük. Hibrit konsept hayata geçtiğinde ise iPad'i bir masaüstü bilgisayar gibi kullanmaya başlamıştık.

Apple'dan yeni iPhone'ler için pilli kılıfApple'dan yeni iPhone'ler için pilli kılıf

Apple şirketinin telefona bağlı dizüstü konseptine en yakın versiyon, Razer tarafından tanıtılan "Razer Gaming Concept" bir video ile kullanıcılara tanıtılmıştı. Apple buna benzer bir patentin hayata geçmesi için neye ihtiyaç duyuyor? Veya şirket neden böyle bir şey yapmak istiyor? Resmi olarak herhangi bir amaç veya açıklama bulunmuyor. Fakat çok pahalı olan telefonları satın almak, bir öğrenci veya çalışanlar açısından biraz sıkıntılı bir durum. Fakat satın alan kişilerin bir telefon değil ayrıca bir bilgisayar satın aldıklarını bilmek biraz da olsa rahatlatıcı olabilir. Yine de tam olarak amacın ne olduğunu bilmiyoruz. 


Apple, 7. nesil iPod üzerinde mi çalışıyor?Apple, 7. nesil iPod üzerinde mi çalışıyor?
Düşen satışlar Apple'ın planlarını değiştirdi, işe alım yavaşladıDüşen satışlar Apple'ın planlarını değiştirdi, işe alım yavaşladı
Apple, Qualcomm'dan İlginç Bir İstekte BulunduApple, Qualcomm'dan İlginç Bir İstekte Bulundu

PAYLAŞ