Apple yeni fitness abonelik hizmetini duyurdu: Fitness+ - Haberler - indir.com

Apple yeni fitness abonelik hizmetini duyurdu: Fitness+

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-16 16:30:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Koronavirüs salgını insanları spor salonlarından uzaklaştırarak sanal egzersize yönlendirmiş durumda. Apple bugün sanal fitness abonelik hizmeti Fitness Plus'ı duyurarak bu alanda da varım dedi.

Apple'ın 15 Eylül tarihli lansman etkinliği büyük heyecan ile bekleniyordu. Büyük gün geldi çattı ve şirket bugün yeni ürün ve hizmetlerini sırasıyla duyurdu. Bunların arasında abonelik sistemine dayalı Fitness+ olarak adlandırılan bir fitness hizmeti de var.

Uygun fiyatlı Apple Watch SE çıkış tarihi netleştiUygun fiyatlı Apple Watch SE çıkış tarihi netleşti

Koronavirüs salgını milyonlarca insanı spor salonlarından uzaklaştırırken akıllı telefon, dizüstü bilgisayar veya televizyon aracılığıyla spor yapmak artık "yeni normalin" bir parçası haline geldi.

Sanal egzersiz trend oldu

ABD'li şirket Apple'ın pandemi dönemi boyunca, mobil cihazlar ve televizyon aracılığıyla erişim sağlanabilen fitness abonelik hizmetini duyurması son derece mantıklı görünüyor. Şirket bu hamlesiyle Pelaton ve Fitbit'e rakip oldu.

Televizyonun icadından bu yana evlerde spor yapılıyor olsa da, sanal egzersizler ve fitness dersleri günümüzde oldukça popüler hale gelmiş durumda.

Abonelik hizmetinde neler var?

Apple'ın fitness hizmetine iPhone cihazlardaki yeni Fitness uygulaması aracılığı ile erişim sağlanabilecek. Aynı zamanda iPad ve Apple TV'lerden de erişim sağlanabilecek. Abonelik içeriğinde sanal sınıflar, fitness dersleri ve egzersiz programlarının bulunacağını belirtelim. Bunlara her hafta yenileri eklenecek.

Mevcutta bulunan egzersizler arasında yoga, bisiklete binme, koşu bandında yürüyüş ve koşu, kuvvet antrenmanı, temel antrenmanlar, yüksek yoğunluklu antrenmanlar ve daha fazlası yer alacak. Egzersizlerin çoğu sadece bir çift dambıl gerektirecek ya da kullanıcılar yapmak için hiçbir spor aletine gereksinim duymayacaklar.

Apple Watch, yaptığınız egzersizleri harcanan kaloriden, zamana kadar otomatik olarak izlemeye başlayacak ve oraya çıkan verileri egzersizleri izlediğinizin cihazın ekranında görüntüleyecek.

Abonelik fiyatları

Yıl sonuna kadar kullanıma açılacak hizmet ilk etapta Avustralya, Kanada, İrlanda, Yeni Zelanda, Birleşik Krallık ve Amerika Birleşik Devletleri'ndeki tüketicilere sunulacak. Şirketin abonelik sistemine dayalı fitness hizmetinin farklı fiyat etiketlerine sahip abonelik seçenekleri var.

Apple Fitness+ abonelik fiyatları şu şekilde:

  • Aylık: 9.99 dolar
  • Yıllık: 79.99 dolar

Fitness+ ayrıca şirketin yeni Apple One hizmet paketinin bir parçası olarak da satın alınabilecek. Son olarak yeni Apple Watch müşterilerinin fitness hizmetini 3 ay boyunca ücretsiz olarak kullanabileceklerini de belirtelim.



PAYLAŞ