Apple WWDC 14 Etkinliği Bu Akşam Başlıyor - Haberler - indir.com

Apple WWDC 14 Etkinliği Bu Akşam Başlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Apple tarafından her yıl geliştiricilere yönelik düzenlenen ve San Francisco'da yapılacak olan WWDC 14 (The Apple Worldwide Developers Conference) etkinliği, bu akşam Türkiye saatiyle 20:00'da başlayacak.

Apple CEO'su Tim Cook'un açılış konuşmasıyla start alacak olan etkinlik iOS cihazlardan, Mac üzerinden ve Apple TV'den canlı olarak takip edilebileceği gibi ayrıca Windows PC kullanıcıları da bilgisayarlarına kuracakları QuickTime 7 yazılımı sayesinde Apple.com web sitesi üzerinden etkinliği canlı yayınla takip edebilecekler.

WWDC 14

2 - 6 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan etkinlikte iOS 8 ile OS X 10.10'un tanıtılmasına kesin gözüyle bakılırken, sesli asistan Siri ile ilgili yeniliklerin duyurulması, sağlık konusundaki uygulamaların duyurulması, Apple'ın akıllı ev teknolojileri alanındaki gelişmeleriyle iPhone 5S'in tanıtılması bekleniyor.

QuickTime 7 yazılımını aşağıdaki bağlantı üzerinden Windows bilgisayarınızda indirebileceğiniz gibi aynı zamanda WWDC 14 ile ilgili yeni gelişmeleri sizlere web sitemiz indir.com üzerinden paylaşmaya devam edeceğiz.





PAYLAŞ