Apple Watch'un kadranı nasıl değiştirilir? - Haberler - indir.com

Apple Watch'un kadranı nasıl değiştirilir?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-15 18:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Soru-Cevap

Apple tarafından 2015 yılı itibari ile piyasaya sunulan Apple Watch,  bugüne kadar farklı model ve versiyonları ile satışta yer aldı. Giyilebilir cihaz kategorisinde Apple’ın en büyük kozlarından birisi olan Apple Watch, kişiselleştirilebilir yapısı sayesinde de hem farklı hem de kişiye özel bir hale gelebiliyor. Öyle ki Apple Watch kadran değiştirme ayarlamaları sayesinde saatinizi kendinize özgü bir hale getirebilirsiniz. Peki, Apple Watch kadran değiştirme nasıl yapılır? 

Apple Watch'ı Ücretsiz Denemek İster misiniz?

Kendi Kendine Ayarlanabilir Apple Watch Kayışları GeliyorKendi Kendine Ayarlanabilir Apple Watch Kayışları Geliyor

Apple Watch kadran değiştirme işlemleri

Apple Watch kadran ekleme ve değiştirme konusunda iki farklı yöntemi takip edebilirsiniz. Bu bakımdan istediğinizi tercih ederek, kadran değişikliği işlemlerini yapabilirsiniz.

Apple Watch görsel üzerinden değişiklik

İlk yöntemde cihazı kullanarak Apple Watch kadran değişikliği yapabilirsiniz. Bunun için ilk olarak Apple Watch’ta yer alan kadran görseline uzun süre basılı tutun. Daha sonrasında ekrana gelecek seçeneklerden farklı bir tanesini seçebilirsiniz. Bu ekranda sağa ve sola doğru kaydırmalar yaparak seçeneklerini görebilirsiniz. Bu bölüm kolay ve pratik olduğu gibi tüm kadran seçeneklerini görmenizi sağlar. Seçim sonrasında ise seçtiğiniz kadranın üzerine basılı tutarak eklemeniz yeterli. Fakat eğer kadran özelleştirmek istiyorsanız bu sefer kadranın üzerine uzun süreli basılı tutmanız ve açılacak ekrandan yine ayarlamalar yapmanız gerekir.

Watch App ile Apple Watch kadranı eklemek

Apple Watch kadran değişikliğini yapabileceğiniz bir diğer yöntem ise iPhone’da yer alan Apple Watch uygulaması. Bu uygulama üzerinden de saat üzerindeki pek çok değişikliği yapabilmek mümkün. Bu nedenle saatle uğraşmak istemeyenler için ideal yol telefon ile kadran değişikliği yapmak. Bu işlemleri yapmak için ilk olarak Apple Watch için geliştirilmiş uygulamayı açmalısınız. Uygulamayı açtıktan sonra ise kadran galerisi bölümüne gelerek tüm kadranlara göz atabilirsiniz. Kadranlarla ilgili detayları öğrenebileceğiniz bu sayfada tüm kadranları ekleyebilirsiniz. İstediğiniz kadranı eklemek için ise kadrana dokunmanız yeterli olacaktır.  

Dokunduktan sonra açılacak yeni sayfada ise kadran ile ilgili özelleştirmeler yapabileceğiniz ek bir sayfa açılır. Bu sayfadan renklerinden stiline kadar tüm detayları belirleyebilirsiniz. Tüm ayarlamaları yaptıktan sonra ise ekle demeniz yeterlidir. Böylece Apple Watch kadranı görüntülenmeye başlayacaktır.

Apple Watch kadran silme işlemleri

Kadranı silmek istediğinizde de yine iki farklı yöntemden birisini tercih edebilirsiniz. Yükleme işlemlerinde olduğu gibi ilk olarak akıllı saatteki kadrana uzun süreli basılı tutarak kaldır seçeneğini takip edebilirsiniz. Telefon üzerinden kadran işlemlerini yapmak istediğinizde de yine uygulamaya giriş yaparak buradaki kadranları listelemeniz ve silmek istediğiniz kadran için kaldır seçeneğini seçmeniz gerekir. Böylece ilgili kadranları kolay bir şekilde silebilirsiniz.

Apple Watch kadran özelleştirme

Kadran özelleştirme seçeneği ise kullanıcıların daha iyi bir kadran ayarlamasına imkan sağlar. Kadran ile birlikte sunulan özellikleri kullanarak daha özel ve kişisel bir kadran kullanım imkânı sağlayabilirsiniz. 

Apple Watch 4 mü Watch 3 mü Alınmalı?


Apple Watch kayışı nasıl değiştirilir?Apple Watch kayışı nasıl değiştirilir?

PAYLAŞ