Apple Watch'u el telsizi gibi kullanarak konuşma nasıl yapılır? - Haberler - indir.com

Apple Watch'u el telsizi gibi kullanarak konuşma nasıl yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-31 20:30:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Apple Watch için yaşanan tüm gelişmeler akıllı saatlerin çok daha gelişmiş özelliklere sahip olmasını sağladı. Gelinen noktada geliştirilen özel uygulamalar ile birlikte pek çok farklı yeteneğe sahip olabilecek akıllı saatler, kullanım açısından aslında sınırsız bir seçenek sunuyor. 

Apple Watch 4 mü Watch 3 mü Alınmalı? 

Apple Watch'ı, iPod'a dönüştürebilen aksesuarApple Watch'ı, iPod'a dönüştürebilen aksesuar

Apple Watch’un son dönemlerdeki en dikkat çeken özelliklerden bir tanesi olan dokunarak konuşma, akıllı saatin adeta bir telsiz olarak kullanılmasını sağlıyor. Peki, Apple Watch’u el telsizi gibi kullanarak konuşma nasıl yapılır?

Apple Watch'ta dokunarak konuşma özelliği nasıl kullanılır?

Apple'ın iPhone'daki Apple Watch uygulaması ayarlarında gömülü olan seçenekler sayesinde dokunarak konuşma işlevini kullanmaya başlayabilirsiniz. Konuşmaya başlamak için bir kez dokunmanız yeterli olacağı gibi sistem dokun-konuş prensibinde çalışıyor. Bu özelliği aktif hale getirmek adına ise aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterli.

IPhone'da Apple Watch uygulamasını açın

Aşağı kaydırın ve Genel'e dokunun

Erişilebilirlik öğesine dokunun

Aşağı kaydırın ve telsiz altında konuşmak için dokunun üzerine dokunun.

Bu adımları sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmeniz ile birlikte akıllı saatiniz dokunarak konuşma özelliğine sahip olacaktır. Gün içerisinde sürekli konuştuğunuz birilerine daha pratik bir şekilde bağlanmak ve istediğiniz zaman mesaj göndermek istiyorsanız Apple Watch bu konuda en büyük yardımcınız olacak. Yapacağınız ayarlar sonrasında sistemin nasıl çalıştığını merak ediyorsanız aşağıda yer alan tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz. 

Apple Watch'ta arkadaş ekleme

İşlemin nasıl göründüğü:




Apple Watch, EKG Özelliği ABD'de Aktif OlduApple Watch, EKG Özelliği ABD'de Aktif Oldu

Apple Watch Tanıtım Videosu


PAYLAŞ