Apple Watch'ta otomatik antreman anımsatıcısı nasıl kapatılır? - Haberler - indir.com

Apple Watch'ta otomatik antreman anımsatıcısı nasıl kapatılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-12 11:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Soru-Cevap

Apple’ın akıllı saat serisi olan Apple Watch modeli kullanıcı hayatını kolaylaştırmak adına birçok özellik sunuyor. Bunlardan birisi olarak yoğun iş gününden sonra veya güne başlamadan egzersiz yapmaya başladığınız zaman Apple Watch bu durumu otomatik bir şekilde algılıyor. Fakat Apple Watch’ın size sürekli bir şekilde egzersiz anımsatmalarından hoşlanmıyor iseniz, bu bildirimleri dilerseniz kapatabilirsiniz. Diğer yandan Apple Watch’un eski bir sürümü var ise egzersiz anımsatıcıları gereksiz bir şekilde pil tüketimi yapacak ve piliniz yıpranacaktır. Ancak Apple, bu özelliği devre dışı bırakma seçeneğini de kullanıcılarına sunuyor. Bu noktada sizlere Apple Watch’daki otomatik antrenman anımsatıcısını nasıl kapatabileceğinize bu içeriğimizde bakacağız.

Apple Watch’da otomatik antrenman anımsatıcısı nasıl kapatılır?

Apple iOS 13.4.1 sürümüyle hataları giderdiApple iOS 13.4.1 sürümüyle hataları giderdi
  • İlk olarak Apple Watch saatinizden Ayarlar uygulamasına erişin.
  • Daha sonra Genel sekmesinde yer alan Egzersiz bölümüne dokunun.
  • Bu ekranda ise Başlangıç ve Bitiş Egzersiz Anımsatıcısını dilediğiniz gibi devre dışı bırakabilirsiniz.
  • Tüm işlemler bu kadar artık antrenmanlara başlarken yada bitirirken Apple Watch cihazınızdan otomatik olarak anımsatıcı bildirimleri gözükmeyecek.

Bu söz konusu anımsatıcılar kullanıcılar tarafından sinir bozucu olarak gözükse de, antrenman uygulamasını artık elle başlatmanız gerekecek. Yine bu işlemi Siri’yi kullanarak da gerçekleştirebilirsiniz. Bu noktada Siri’ye “Koşuya Başla” gibi bir komut verdiğinizde saat antrenman uygulamasını başlatacak ve antremanı izlemeye başlayacaktır. Bu işlemin watchOS 5 sürümü ile beraber daha hızlı gerçekleştiğini belirtelim.


Eski Apple başkan yardımcısı Ruben Caballero Microsoft'a transfer olduEski Apple başkan yardımcısı Ruben Caballero Microsoft'a transfer oldu
Huawei Apple'ın izinden gidiyorHuawei Apple'ın izinden gidiyor

PAYLAŞ