Apple WatchOS 4.2 Sürümü Yayınlandı - Haberler - indir.com

Apple WatchOS 4.2 Sürümü Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-07 16:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple ürünleri için yeni güncellemeler yayınlayarak yeni özellikler ve iyileştirmeler sunmaya devam ediyor. Şimdi ise şirketin Apple Watch kullanıcıları için sunmuş olduğu watchOS 4 sisteminin ikinci sürüm güncellemesi yayınlandı. Bir süredir Beta sürecinde olan watchOS 4.2 nihayet final sürümüne hazırlandı ve kullanıcılara sunuldu. Yeni güncelleme ile gelen en büyük yeniliklerden birisi olaran yeni ödeme sistemi olan Apple Pay Cash'i aktive etti. Apple Pay ödeme sisteminin olmadığı ülkeler için yeni ödeme sistemi olan Apple Pay Cash'i Apple Watch kullanıcıları için aktif etti ve kullanıma sundu.

Ailenize veya bir arkadaşınıza para göndermek için Apple Pay Cash'i kullanabileceksiniz ve şuan için bu sistemin sadece Amerika Birleşik Devletleri'nde kullanılabildiğini belirtelim. Bu yeniliğin haricinde farklı iyileştirmeler ile beraber güvenlik paketlerinin de sunulduğunu belirtelim. iOS 11 yüklü iPhone cihazlarınız üzerinden Apple Watch uygulamasında yer alan genel/yazılım güncelleme kısmını kontrol ederek gerekli yüklemeleri gerçekleştirebilirsiniz.

Bu güncelleme için hem iPhone hemde Apple Watch cihazlarınızda en az %50 ve üzerinde şarj miktarınızın olduğuna dikkat ediniz. Güncelleme esnasında cihazda herhangi bir işlem gerçekleştiremeyecek ve kısa süre içerisinde güncellemeyi akıllı saatinize yükleyebileceksiniz.





PAYLAŞ