Apple Watch'ın Egzersiz Uygulamaları - Haberler - indir.com

Apple Watch'ın Egzersiz Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-14 15:01:03
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Yeni gelişen giyilebilir teknolojik ürünler ile birlikte spor yapma konusunda çok daha fazla verim alabilirsiniz. Daha öncesinde Apple'ın giyilebilir teknolojik ürünleri ile birlikte spor yaparken kalp atış ritminizi ve daha birçok bilgiyi kol saatinizde görebilirsiniz. Fakat yeni geliştirilen egzersiz uygulamaları ile birlikte çok daha iyi bir şekilde spor yapabileceksiniz.

Apple Watch'ın Egzersiz Uygulamaları

Apple Watch, uygulamaları ile birlikte sağlıklı mevsimler geçirmek mümkün oluyor. Apple Watch'ın canlı bir aktivite uygulaması yer alıyor. Üç halkadan meydana gelen uygulamada Hareket, Duruş ve Egzersiz bulunuyor. Günlük hedefleri tamamlamaksa bu halkaların tamamlanması oluyor. Yani günlük hedefe ulaştığınızda halka tamamlanmış oluyor. Ev temizliğinden basit bir yürüyüşe kadar her hareketinizin ne kadar yağ yaktığını hesaplayan bu uygulamalar programlı bir antremandan, hareketli bir yürüyüşe kadar tüm hareket ve egzersizleri takip edebiliyor.

Apple'da İşler Yolunda GitmiyorApple'da İşler Yolunda Gitmiyor

Apple Watch uygulaması üzerinden verileri de kişiselleştirebiliyorsunuz. En iç noktada halka ise Duruş'u simgeliyor. Uzun süre oturmanın oldukça zararlı olduğunu hepimiz biliyoruz. Masa başı işler ile uğraşan kişilerin seveceği bu özellik ile Duruş hedefinize erişmeniz için ayağa kalkmanızı sağlıyor. Apple Watch üzerinden aylık / haftalık görevler ve kilidi açılabilen rozetleri, aktivite geçmişiniz gibi bilgileri paylaşma imkanı gibi özellikler sizi motive etmeyi planlıyor.  Egzersiz konusunda oldukça gelişmiş olan uygulamalar sayesinde çok daha sağlıklı bir şekilde spor yapabilirsiniz. Apple Watch uygulamalarını kendi iTunes üzerinden indirebilirsiniz. Özellikle bazı uygulamalar atremanlarınızı bir oyuna dönüştürebiliyor. 


İlgili uygulamalar
Apple Haritalar, Google Haritalar'ı geride mi bırakıyor?Apple Haritalar, Google Haritalar'ı geride mi bırakıyor?
Apple XR modelinin üretimini azalttıApple XR modelinin üretimini azalttı
Apple Hisse eğeri kaybediyorApple Hisse eğeri kaybediyor

PAYLAŞ