Apple Watch'ı Ücretsiz Denemek İster misiniz? - Haberler - indir.com

Apple Watch'ı Ücretsiz Denemek İster misiniz?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

2015 Mart ayında satışa sunulması beklenen akıllı saat Apple Watch'ı ücretsiz olarak denemek ister misiniz? Eğer cevabız EVET ise; akıllı saati internet üzerinden nasıl tecrübe edebileceğinizi haberimizden öğrenebilirsiniz.

Pipes tarafından geliştirilen Apple Watch web uygulaması, akıllı saati şimdiden denemenizi sağlıyor. Saati denemek için yapmanız gereken ise çok basit. Öncelikle Apple Watch demo sayfasına girmeniz gerekiyor.

Apple Watch Demo

Apple Watch demo sayfasında mouse'unuz parmak yerine geçiyor ve ekranı kolaylıkla kaydırabilmenizi sağlıyor. Gerçek uygulamaların olmadığı ancak Glances ve Push bildirimlerinin nasıl göründüğünü tecrübe edebildiğiniz demo'da; Instagram, Videolar, müzikler ve Phone uygulamalarını kısıtlı bir şekilde kullanabiliyorsunuz.

Ayrıca geliştiricilere yönelik işleve de sahip olan Apple Watch demosu sayesinde geliştiricileri kendi uygulamalarının logosunu saate yükleyebiliyorlar. Bu sayede de logonun saat üzerinde nasıl göründüğünü gözlemleyebiliyorlar.

Eğer sizde Apple Watch satışa çıkmadan dijital ortamda denemek isterseniz Apple Watch Demo Sayfası linkine tıklayarak, akıllı saati tecrübe edebilirsiniz.





PAYLAŞ