Apple Watch'dan iPhone olmadan da müzik dinleyebilirsiniz - Haberler - indir.com

Apple Watch'dan iPhone olmadan da müzik dinleyebilirsiniz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-04 18:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çevrimiçi müzik dinleme platformlarının başında gelen Spotify, Apple Watch uygulaması için sonunda bağımsız müzik akışı desteği sunmaya başladı. Bu sayede Apple Watch kullanıcıları, iPhone'larına bağlanmasalar dahi akıllı saat üzerinden ve kablosuz kulaklarına bağlanarak müzik dinleme keyfini yaşayabilecekler. Dünyanın en çok kullanılan müzik yayın servisi Spotify, Apple Watch için yıllardır bir uygulamaya sahip olsa da bu uygulama, bir iPhone'dan bağımsız bir şekilde kullanılamıyordu. Bir başka deyişle ise Apple Watch için Spotify uygulamasıyla sadece Spotify'ın iPhone uygulamasında çalan müzikleri kendi tercihleriniz doğrultusunda kontrol edebiliyorsunuz. 

Apple Watch'lara yeni özellik

Bugün yapılan yeni bir açıklamaya göre gerçekleştirilen Spotify, Apple Watch uygulamasının nihayet iPhone akıllı cihazlardan bağımsız müzik akışını desteklediğini duyurdu. Bu sayede Apple Watch kullanıcıları, akıllı saatlerini Bluetooth ile kablosuz kulaklına bağlanarak hücresel veri ya da Wi-Fi ağı kullanarak bir iPhone'a ihtiya duymadan müzik dinleyebilirsiniz. 

Google Haritalar, üç yıl aradan sonra geri döndüğü Apple Watch'ta böyle görünüyorGoogle Haritalar, üç yıl aradan sonra geri döndüğü Apple Watch'ta böyle görünüyor

TechCrunch'a konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan bir Spotify sözcüsü, Apple Eatch için Spotify'da bağımsız müzik akışı desteğinin bugün itibariyle yayına girdiğini ifade etse de özellik henüz tüm kullanıcılara ulaşmış durumdadı9r. Her durumda Spotify uygulamasını şimdiden indirmek için uygulama mağazasına giriş yapabilirsiniz. Bu arada, Spotify’ın Apple Watch uygulaması her ne kadar artık iPhone’dan bağımsız bir şekilde de müzik akışı sunabiliyor olsa da Spotify henüz çevrimdışı müzik dinleme desteği sunmamış durumda. Dolayısı ile Apple Watch üzerinden Spotify uygulamasında müzik dinlemek için bir hücresel ağa ya da Wi-Fi’ye bağlanmanız gerekecek.


İlgili uygulamalar
Uygun fiyatlı Apple Watch SE çıkış tarihi netleştiUygun fiyatlı Apple Watch SE çıkış tarihi netleşti
Apple Watch SE geldi, Apple Watch 3'ün fiyatı yükseldiApple Watch SE geldi, Apple Watch 3'ün fiyatı yükseldi
Apple Watch’un pil ömrünü uzatma taktikleriApple Watch’un pil ömrünü uzatma taktikleri

PAYLAŞ