Apple Watch'a yeni gelecek özellikler sızdırıldı - Haberler - indir.com

Apple Watch'a yeni gelecek özellikler sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-07 11:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Apple’ın yakında düzenleyeceği WWDC 2021 etkinliği yaklaşırken yeni watchOS 8 uygulamaları hakkında bazı ipuçları da ortaya çıktı.

iOS 15, watchOS 8, tvOS 15 ve macOS 12 hakkında merak edilen tüm detayların duyurulacağı WWDC 2021 geliştirici konferansına günler kaldı. Konferans tarihi yaklaşırken yeni watchOS 8 uygulamaları da ortaya çıktı. Geliştirici Khaos Tian, yaptığı bir araştırmada App Store bildiriminin güncellendiğini ve uygulama mağazasıyla ilgili bazı gizemli uygulama paketine dair referanslar gördüğünü şu şekilde belirtti;

Apple'dan homeOS adında yeni bir işletim sistemi gelebilir!Apple'dan homeOS adında yeni bir işletim sistemi gelebilir!

“Nano” ifadesi genellikle watchOS uygulamaları için kullanıldığından güncellemeyle birlikte akıllı saat modellerinde yeni uygulamalarla karşılaşabiliriz gibi görünüyor. İpuçları (Tips) ve Kişiler (Contacts)’in hali hazırda iOS’taki kullanılan uygulama ortamına benzer şekilde watchOS 8 sürümünde de bağımsız uygulamalar olarak karşımıza çıkacağı düşünülüyor.

Öte yandan geçtiğimiz dönemlerde Apple’ın zihinsel sağlık özellikleri üzerinde çalıştığı hakkında da bazı söylentiler ortaya çıkmıştı. Bu nedenle Zihin (Mind)i nbu alanda özel bir uygulama ya da uygulamalar olabileceği düşünülüyor.  Son olarak da Apple’ın bağımsız bir uygulama olarak öğeleri bulmak için destek başlatabileceğ de düşünülmekte. Bul (Find My) da bu yönde uygulamaların habercisi olabilir. Son iki paket kimliğinin isimlerinde “Nano” içermediği için bu iki uygulamanın hem iOS hem de watchOS’ta olması da muhtemel gibi görünüyor. Tabi ki tüm bunların sadece birer varsayım olduğunu unutmamak gerek. Apple’ın yenilikleriyle ilgili tüm bilgileri 7 ila 11 Haziran arasında gerçekleştirilecek etkinlik sonrasında sizlerle paylaşıyor olacağız.

 


Apple’ın, App Store geliri dudak uçuklattıApple’ın, App Store geliri dudak uçuklattı
Apple çalışanlarına önemli bir mail attıApple çalışanlarına önemli bir mail attı

PAYLAŞ