Apple Watch ve iPhone 12 farklı etkinliklerde tanıtılabilir - Haberler - indir.com

Apple Watch ve iPhone 12 farklı etkinliklerde tanıtılabilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-13 18:30:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Etkinlik

Apple'ın 2020 yılı etkinlikleri ile ilgili detaylı bilgiler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Şimdi de yeni Apple Watch, iPad ve iPhone 12 etkinlik tarihi konusunda önemli bilgiler iddia edildi. Eğer iddia edilen bu bilgiler gerçeği yansıtacak olursa, daha önceki iPhone etkinliklerinden oldukça farklı bir yapı, 2020 yılında ortaya çıkmış olacak.

Apple Watch ve iPhone 12 etkinlik tarihi planlaması farklı zamanlarda olacak

Twitter üzerinden yapmış olduğu başarılı sızıntı bilgiler ile gündemde yerini alan  Jon Prosser, bu defa da Apple’ın 2020 etkinlik takvimini açıkladı. Buna göre Apple, eylül ve ekim ayları olmak üzere kısa sürede iki farklı etkinlik organize edecek.

Apple Music tasarımı Spotify benzerliğiyle dikkat çektiApple Music tasarımı Spotify benzerliğiyle dikkat çekti

İddia edilen bilgilere göre Apple, eylül ayı içerisinde yeni Apple Watch ve iPad modellerinin tanıtımını yapmış olacak. Daha sonra ise ekim ayında bir etkinlik daha organize edecek. 12 Ekim 2020 tarihinde gerçekleşecek olan etkinlikte de yeni model iPhone 12 cihazlarının tanıtılacağı iddia ediliyor.

Söz konusu iddialara ek olarak yalnız Apple Watch, iPad ve iPhone 12 etkinlik tarihi bilgisi yer almıyor. Söz konusu bilgiye ek olarak iPhone 12 modellerinin satışa çıkacağı tarih konusunda da detaylar mevcut. Buna göre 12 Ekim 2020 tarihinde yapılan lansman ile birlikte iPhone 12 ön siparişleri de başlamış olacak. Ön sipariş veren kullanıcılara yeni iPhone modelleri ise 19 Ekim 2020 tarihinden itibaren teslim edilmeye başlanacak.

Elbette ki söz konusu bu iPhone 12 ön sipariş ve teslimat tarihi, öncelikli ülkeler için geçerli olacaktır. Nitekim ilk olarak Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve Avrupa’nın çeşitli ülkeleri ön sipariş ve ilk teslimat yapılan ülkeler arasında olacaktır.

John Prosser tarafından iPhone 12 Pro modeli için bir detay da aktarılıyor. Henüz iPhone 12 Pro modelinin ön sipariş tarihi ve teslimat tarihi, iPhone 12 modelleri gibi olmayabilir. Pro olarak isimlendirilen modellerin üretimi ve sevkiyatında diğer modellere kıyasla gecikme yaşanma durumu oluşabileceği ifade ediliyor. Söz konusu tanıtım tarihi ise farklı olmayacak.

Hatırlatmak gerekirse kısa bir süre önce Apple, yeni iPhone modellerinde birkaç haftalık gecikme yaşanabileceğini resmi olarak ifade etmişti. Şimdi gelen bu iPhone 12 etkinlik tarihi bilgisi de Apple’ın resmi açıklamaları doğrultusunda. Nitekim bu iddiaların gerçeği yansıtma ihtimalinin olduğunu da belirtmekte fayda var.



PAYLAŞ