Apple Watch, Uyku Düzeninizi Sağlamanıza İmkan Tanıyacak - Haberler - indir.com

Apple Watch, Uyku Düzeninizi Sağlamanıza İmkan Tanıyacak

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-27 08:35:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Apple Watch, kullanıcıları üzerinde yarattığı etkiyi hala devam ettiriyor. Apple Watch piyasaya 2015 yılında girmişti. Tasarlandığı günden itibaren Apple tarafından insan sağlığı ve zindeliği kavramlarına odaklı bir şekilde çalışan Apple Watch her zaman yanınızda olacak ve sağlıklı yaşam konusunda size yardım edecektir. Özellikle spor yapan kişilerin ilgi alanlarına yönelik çalışan Apple Watch sayesinde spor aktivitenizi yakından takip etme imkanını elde edeceksiniz. Spor yapan Apple Watch kullanıcıları akıllı saatleri ile egzersizlerini yakından takip edecek imkanları sunmaktadır. Tüm bu takip sistemlerinin yanı sıra eksik olan ve dikkat çeken özelliklerden biri ise elbette ki uyku takibi sistemidir. 

Apple Watch, Uyku Takibi Yapacak

Gelişmiş düzeyde özelliklerinin yanı sıra eksiklik olarak görülen uyku takibi sistemi konusunda gelişmiş düzeyde ilerleme kat eden Apple Watch artık uyku sisteminizi yakından takip etmenizi sağlayacak. Bu eksikliğin giderilmesi şu an için yakın zamanda değil de gelecek yıl gerçekleşmesi bekleniyor. Bloomberg kanalında yayınlanan haberlere bakıldığında Apple, şu an için Apple Watch'un uyku takibi yapması açısından gerekli olan sistemi test ediyor. Kusursuz bir şekilde çalışacak olan sistem üzerinde hızla gelişim göstermeye devam eden Apple gelecek yıl Apple Watch kullanıcılarını mutlu edecek. Gereken sistemin tamamlanması üzerine 2020 yılında Apple Watch'lar kullanıcıları uyku düzenini takip ederek sağlıklarını kontrol altında tutmalarına yardımcı olacak. 

Spotify'dan beklenen Apple Watch HaberiSpotify'dan beklenen Apple Watch Haberi

Şık tasarımı, detaylı özellikleri, kullanışlı sistemi ve kullanıcı dostu seçenekleri ile uzun zamandır Apple kullanıcılarının gözdesi olmayı başaran Apple Watch'lar şimdi artık çok daha fonksiyonel olacak. Spor yaşamınızı, konum bilgilerinizi, sağlık durumunuzu yakından takip etmenize imkan tanıyan Apple Watch'lar bir çok yeni tasarımı ile göz doldurmaya devam ediyor. Bir birinden farklı markalar kendi özgün tasarımlarını yansıtan akıllı saatler üretmişti. Fakat Apple kullanıcıları Apple Watch'tan vazgeçmeyerek kusursuz kullanıma devam ediyor.

Apple Uyku Takibi İçin İlk Olarak Şarj Sorununu Çözecek

Üçüncü taraf uygulamalar sayesinde Apple Watch cihazınız ile uyku takibi sisteminizi yapmak artık çok kolay. Tüm bunların yanı sıra eksikliği oldukça hissedilen zayıf pil ömrü akıllı saatte pek fazla çözüm sunmuyor. Tam şarj etme halinde tüm gün hizmet veren Apple Watch günün sonunda mutlaka şarj edilmeyi gerektiriyor. Bunlara rağmen kullanım sıklığına göre Apple Watch'ların şarjı iki gün gidiyor. Şarj kapasitesinin düşük olması uyku takibi sistemi üzerinde yeterli olmayabilir. Tam olarak bu durum üzerinde çalışmalar yürüten Apple, akıllı saatlerin pil ömrünü uzatarak uyku takibi sistemini zorlanmadan inşa etme yolunda testler yapıyor. 

Fitbit Versa ya da Withings Steel Hybrid gibi akıllı saatler, şarja ihtiyaç duymadan haftalar boyunca çalışabiliyor. Apple da bun doğrultuda hareket ederek akıllı saatlerin uyku takibi yapabilmesi için ilk olarak batarya sorununu ortadan kaldırması gerekiyor. Bunların yanı sıra aynı zamanda Apple Watch'ların şart etme hızının da artması bekleniyor. Yani kısa zamanda tam dolum imkanı sağlayacak hale gelmesi bekleniyor. Sağlık konusunda oldukça iyi seçenekler sunan ve hatta EKG dahi çekebilen Apple Watch'lar uyku takibi sistemini de sorunsuz bir şekilde yaptığı anda rakiplerini geride bırakacak seviyeye ulaşabilir. 


Apple Watch Diyabet Riskine Karşı İpuçları SunuyorApple Watch Diyabet Riskine Karşı İpuçları Sunuyor
Apple Watch'ı, iPod'a dönüştürebilen aksesuarApple Watch'ı, iPod'a dönüştürebilen aksesuar
Apple Watch, EKG Özelliği ABD'de Aktif OlduApple Watch, EKG Özelliği ABD'de Aktif Oldu

PAYLAŞ