Apple Watch Uygulama Mağazası Kullanıma Açıldı! - Haberler - indir.com

Apple Watch Uygulama Mağazası Kullanıma Açıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-04-24 11:00:22
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Apple, akıllı saati Apple Watch'un uygulama mağazasını Almanya, İngiltere, Fransa ve Türkiye'nin de aralarında bulunduğu bir çok ülkede hizmete açtı. Apple Watch uygulama mağazası'nda oyundan iletişime, sağlık'tan Fitness'e kadar pek çok kategori yer alıyor.

Ayrıca Apple Watch mağazası'nda; Apple Watch Sport, Apple Watch ve 18 ayar özel roze altın veya sarı altın alaşımı ile üretilen Apple Watch Edition olmak üzere üç farklı koleksiyonu mevcut. Apple Watch mağazasını ziyaret edenler saatin bu üç farklı modeli arasından tarzlarına uygun rengi, boyutu ve kordonu seçme fırsatı elde etmiş olacaklar.

Apple Watch mağazasında Twitter, Instagram, Uber, Shazam, Foursquare, YapıKredi, Akbank Direkt gibi yaklaşık 3 bin'in üzerinde uygulamanın yanı sıra Sağlık, Fitness, Seyahat, İletişim ve Yaratıcılık gibi 11 farklı kategori yer alıyor.

Son derece rahat ve şık bir tasarıma sahip olan mağaza doğrudan dünya ile etkileşime geçmenin en kolay yolunu bizlere sunuyor. Mağazada ücretsiz uygulamaların yanında ayrıca ücretli uygulamalar da bulunuyor.

Türkiye'de 1.200-1.400 TL fiyatı üzerinden satışa sunulacak Apple Watch için ön siparişler 8 Mayıs'ta alınacak ve 22 Mayıs'ta ise satışa sunulacak.





PAYLAŞ