Apple Watch ultra güvenlik programıyla karşımızda! - Haberler - indir.com

Apple Watch ultra güvenlik programıyla karşımızda!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-30 09:03:42
Editör : Ayça Aleyna Dinler
Kategori : Donanım

Küçük bir iPod'a benzeyen bir güvenlik çantasıyla gizlenmiş bir Apple Watch prototipini gösteren yeni görüntüler ve videolar, Steve Jobs tarafından inşa edilen ünlü gizli şirketin ürün geliştirme perdesinin arkasına nadir bir görünüm sunuyor. İlk olarak birkaç ay önce Twitter kullanıcısı Apple Demo tarafından alay edildi, bu, Apple'ın kendi dahili geliştirme uygulamalarını watchOS 1.0 öncesi bir yazılım derlemesinde açan ve çalıştıran cihaza ilk bakışımız.

Güvenlik kapsamındaki yenilikler dikkat çekiyor.

Video, prototip donanımını test edicilere sunmak için kullanılan orijinal karton ambalajın ne olduğunu göstererek başlar. Etiket,” Bu ürün Apple Confidential olarak sınıflandırılmıştır ve bir ‘Ultra’ güvenlik programı olarak belirlenmiştir " diyor. Cihazın kökenini gizlemek için gizlenmeden önce etiketleme, "bu prototip geri çağrıldığında veya geri çağrıldığında iade edilmelidir" diyor. Prototip cihazın arkasındaki bir etiket, orijinal iPhone için sızdırılmış EVT kartı gibi, önceki Apple geliştirme donanımında görülen dile uygun olarak prototip doğrulama testi (mühendislik) anlamına gelen bir “PVTe” konfigürasyonu olduğunu gösteriyor.

Google pays billions to Apple!Google pays billions to Apple!

Dokunmatik ekranlı cihaz açıldığında, Apple'ın kendi dahili uygulamalarını gösterecek şekilde yapılandırıldığını görebiliriz. Bunlardan biri, Lisa Simpson'ın simgesiyle tanımlanan “Lisa test cihazı” dır, ancak muhtemelen Jobs'un kızına ve Apple'ın Lisa bilgisayarının adaşına bir haraçtır bir GUI özelliğine sahip ilk bilgisayarlardan biri. Uygulamayı test prototip saatin UI öğeleri çimdik sağlar. Lisa test Cihazının içinde bulunan” Springboard zoom " uygulaması, 2015 yılında ilk Apple Watch'da piyasaya sürülen orijinal watchOS ana ekranına çok benziyor.

Navigasyon için dijital taç yok. Bunun yerine, kasanın sağ tarafındaki düğmeler hem ev hem de güç için kullanılabilir. Yukarı/Sol, Yukarı-Aşağı tuşlarını birim olarak görülen cephesinde ve Giriş düğmesine asla kullanılan gösterilir ve işlevsel olmayabilir. Ayarlar'a tıkladığınızda, cihaz satışlar için FCC onayı almadığını ve prototip durumunun ek onayını eklediğini bildirir.

Prototipin gerçek olduğunu varsayarsak ve kesinlikle öyle görünüyor-o zaman asla görmeyeceğimiz bir üretim öncesi Apple Cihazının dikkat çekici bir örneği.



PAYLAŞ