Apple Watch Series 7'nin tasarım detayları belli oldu - Haberler - indir.com

Apple Watch Series 7'nin tasarım detayları belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-22 15:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Her yıl yapılan gerçekçi Apple Watch tasarımları bu yıl içerisinde de teknoloji severlerin karşısına çıktı. Konsept tasarımlar Apple Watch Series kullanıcılarını tatmin edecek gibi gözüküyor. 

Her yıl içerisinde Apple yeni ürünlerinin tanıtımını yapmadan önce farklı kaynaklar sızıntılar ve konsept çalışmaları yayınlanmaya devam ediyor. Ancak bazıları o kadar geçeğe takın gözüküyor ki, bu da kaynakların 'doğru bilgi verdiği' hissini takipçiye geçiriyor. Bu tür içerikler hakkında bilgi veren Jonh Prosset'ın geçtiğimiz yıl içerisinde yayınladığı konsept tasarımlar da neredeyse gerçeği ile birebir aynı olarak değerlendiriliyor. Bu da onu bu konu ile ilgili fazlasıyla güvenilen biri haline getiriyor. Geçtiğimiz günler içerisinde konsept sanatçısı Ian Zelbo ile ortak bir şekilde çalışma yapan Prosser, muhtemel olarak 7. nesil Apple Watch'ları önceden tanıtmış gibi gözüküyor.

Apple'ın Apple'ın "Kayıpsız Ses Desteği" AirPods Pro ve AirPods Max'de yok!

Apple Watch Series 7'nin tasarımı

Prosser'ın tasarım bilgilerinden anlaşıldığı üzere Apple, akıllı saatlerinde de tıpkı diğer yeni cihazlarda olduğu gibi teni renklerle çıkışı gerçekleşecek. Bunlardan birinin de AirPods Mac'teki gibi yeşil tonlarda olması bekleniyor. Prosset yapmış olduğu açıklama ile beraber “Apple Watch’ta ne tür sensörler kullanılacağını bilmiyorum ancak yeni bir şeyler beklemekteyim. Büyük ihtimalle 7. seride kan şekeri ölçümünün yanına bazı ek sensörler ve özellikler eklenecek. Ancak yeni renklerin geleceğinden neredeyse eminim” dedi. 

Apple’ın Apple Watch tasarımında biyomedikal mühendislerine ek olarak danışmanları ile çalışması, sağlık konusunda birçok geliştirme ekleneceğinin izlenimini veriyor. Aynı zamanda güncellenmiş olan çok daha güçlü bir çipset ekleneceği, iOS 14 v muhtemelen iOS 15 ile çok daha iyi bir şekilde çalışacağı da zaten kesin olarak görülen detaylar arasındadır. Apple'ın yakın zaman içerisinde San Francisco sahil kesimindeki Cupertino binasında yeni sensörlerin testlerine başlayacağı ile ilgili söylentiler vardır. Yakın zaman içerisinde bu senörler ve 7.nesil Apple Watch'lar ile ilgili daha fazla bilgi elde edilmesi muhtemel gözüküyor. 

 


Apple, kablosuz Beats Studio Buds kulaklıkları üzerinde çalışıyorApple, kablosuz Beats Studio Buds kulaklıkları üzerinde çalışıyor
Spotify, Apple'a acımasız bir zorba dediSpotify, Apple'a acımasız bir zorba dedi
Apple Watch el hareketleriyle kontrol edilebilecekApple Watch el hareketleriyle kontrol edilebilecek

PAYLAŞ