Apple Watch Series 6'nın özellikleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Apple Watch Series 6'nın özellikleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-30 11:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Apple’ın popüler giyilebilir teknoloji ürünü olan Apple Watch serisinin yeni üyesi hakkında bazı detaylar ortaya çıktı. Muhtemel olarak en yeni nesil iPhone 12 serisi yaz sonunda resmi olarak tanıtılacak. Bu tanıtım ile beraber yeni Apple Watch Series 6’nın da gelmesi bekleniyor. Gelen ilk detaylara göre ise saatte Touch ID sensörü yer alacak. Saatin yanındaki crown olarak bulunan halkhaya entegre edileceği olan Touch ID ile kullanıcılar saatlerini parmak izi tarayıcısı ile güvenlik altında tutacaklar. Bu sayede ise kullanıcılar saati her taktıklarında parola girmelerine gerek kalmayacak. Diğer yandan Watch Series 6 ile oksijen doygunluğunu belirleme adlı bir özellik de geliyor. Series 5’e göre suya karşı daha dayanıklı olacağı söylenen Apple Watch Series 6, uyku takibi de yapabilecek.

Apple Watch Series 6 özellikleri ortaya çıktı

Apple'ın sanal gerçeklik gözlüğünün çıkış tarihi belli oldu!Apple'ın sanal gerçeklik gözlüğünün çıkış tarihi belli oldu!

Apple’ın bu yeni ürününü yaz aylarında görecekken, şirketin şimdiden Watch Series 7 üzerinde çalışmalarını sürdürdüğü belirtiliyor. Ayrıca Watch Series 7 modelinde parmak izi okuyucusunun direkt bir şekilde ekrana entegre edileceği iddia ediliyor. Sızıntılara göre saat kare yapıda gelecek ve yuvarlak herhangi bir model şuan için beklenmiyor. Bildiğiniz üzere Apple Watch Series 4 ve 5 modellerinde EKG özelliği bulunuyor. WatchOS 6.2 güncellemesi ile beraber ise Türkiye dahil olmak üzere birçok ülkede bu özellik aktif edildi. Bu özellik ile kullanıcılar direkt bir şekilde bileklerinden elektrokardiyogram çekmeleri mümkün oluyor.

Bu özellik ile kullanıcılar kalp atış hızlarını veya düzensiz olması gibi durumlarda sağlık problemlerini tespit edebiliyorlar. Kalp ritmi doktorlar için kritik önem taşıyan veriler içerebiliyor. Watch Series 4 modelinden beri düzensiz ritim bildirimi özelliği şuan için kalp ritim kontrolü dahi yapabiliyor. Bakalım yeni seride ne gibi özellikler yer alacak göreceğiz.


Apple eski cihazları için işletim sistemini güncelledi!Apple eski cihazları için işletim sistemini güncelledi!
Apple geliştirici uygulamasını güncellediApple geliştirici uygulamasını güncelledi

PAYLAŞ