Apple Watch Series 6'nın kesinleşen özellikleri - Haberler - indir.com

Apple Watch Series 6'nın kesinleşen özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-01 12:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple’ın Eylül ayında gerçekleştirmesi beklenilen yeni etkinliği ile beraber iPhone 12 serisini resmi olarak göreceğiz. Bu yeni model serisi ile beraber ayrıca yeni Apple Watch Series 6 modelleri de karşımıza çıkacak. Şimdi ise daha öncede bazı detayları belli olan Apple Watch Series 6 için bazı yeni bilgiler ortaya çıktı. Yaz sonunda tanıtılacak olan yeni Apple Watch 6 serisi modellerin son dönemde Touch ID özelliğine sahip olarak geleceği ortaya çıkmıştı. watchOS 7 işletim sistemine sahip olacak olan bu modelin yanındaki crown olarak bilinen halkaya söz konusu Touch ID’nin entegre edileceği aktarılıyor. Touch ID ise kullanıcıların saatlerini parmak izi ile güvenlik altına almasına olanak sağlayacak.

Apple Watch Series 6 yakında geliyor

Apple Watch Series 6'nın özellikleri sızdırıldıApple Watch Series 6'nın özellikleri sızdırıldı

Yeni saat parmak izi tarayıcı yeniliğinin yanı sıra oksijen doygunluğunu belirleme özelliğine de sahip olacak. Diğer yandan saatin yüzde 100 olarak uyku takibi özelliğinin de kesin olan özellikler arasında bulunması bekleniyor. Baktığımız zaman oksijen doygunluğu belirleme yeteneği donanımsal destek olarak 2015’ten beri bulunuyor. Bu sebeple watchOS 7 güncellemesi ile beraber diğer saatlere de gelme ihtimali bulunuyor. Uyku takibi ise watchOS 7 ile eski sürümlere de gelebileceği iddia ediliyor. Fakat Apple’ın donanım desteğine rağmen bu yeni özellikleri sadece yeni modele özel olarak sunma ihtimali de bulunuyor.

Şirketin yeni watchOS 7 akıllı saat işletim sistemi gelen bilgilere göre sadece Apple Watch Series 3 ve daha güncel saatlere yüklenebilecek. Apple Watch Series 6’nın donanım ve yazılım tarafındaki yenilikleri bunlar olacakken, tasarım tarafında radikal bir değişiklik olmayacak. Ancak yine de bazı çok küçük tasarım iyileştirmelerinin yeni seride uygulanması bekleniyor. Bakalım yeni Apple Watch Series 6 ne gibi yenilikler sunacak göreceğiz.


Apple iPhone'lardaki 30 farklı güvenlik açığı hakkında açıklama yaptı!Apple iPhone'lardaki 30 farklı güvenlik açığı hakkında açıklama yaptı!
Apple koronavirüs için özel bir internet sayfası ve uygulama yayınladıApple koronavirüs için özel bir internet sayfası ve uygulama yayınladı

PAYLAŞ