Apple Watch Series 6 tanıtım tarihi daha ileri bir tarihe ertelenebilir - Haberler - indir.com

Apple Watch Series 6 tanıtım tarihi daha ileri bir tarihe ertelenebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-04 18:15:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son paylaşılan raporlara göre Apple Watch Series 6 için tanıtım tarihi daha ileri bir tarihe ertelenebilir. Bildiğiniz üzere daha önce paylaşılan raporlar ile beraber Apple Watch Series 6’nın Eylül ayında düzenlenecek olan lansman ile beraber tanıtılması bekleniyordu. Ancak bugün gerçekleştirilen rapor paylaşımlarına göre Apple Watch Series 6 tanıtım tarihi ile ilgili yeni bir iddia da ortaya atıldı. Apple’a yakınlığı ile bilinen L0vetodream tarafından ortaya atılan iddiaya göre Eylül’ın ikinci haftası tanıtılacağı belirtilen yeni Apple Watch modelinin lansmanı daha ileri bir tarihe ertelenebilir.

Şuan için Apple cephesinden konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmış değil. Ancak Apple’a yakınlığı ile bilinen kaynak tarafınca servis edilen bilgilere göre söz konusu lansmanın Eylül yerine Ekim ayında düzenleyebileceğini görmekteyiz.

Apple - VirnetX davası felakete dönüştü, 454 milyon dolarApple - VirnetX davası felakete dönüştü, 454 milyon dolar

Apple’dan yeni Watch Series 6 modelini görebiliriz

Bildiğiniz üzere Apple, geleneksel her yıl gerçekleştirdiği lansmanı Eylül ayında yapıyordu. Bu yıl ise lansmanda yeni nesil iPhone, iPad ve Apple Watch modellerini tanıtan Apple’ın bu yıl korona virüs sebebi ile yaşanan gecikmeden ötürü Eylül ayını boş geçeceği bekleniyor. Bu sayede aktarılan bilgilere göre Ekim ayı içerisinde oldukça büyük bir etkinlik gerçekleşmesi bekleniyor. Ancak Apple cephesinden henüz resmi bir açıklama gelmezken, Apple’ın söz konusu bu yeni ürünleri resmi olarak Ekim ayında kullanıcılara sunması bekleniyor. Bakalım yeni akıllı telefon ailesi ile beraber akıllı saat serisi de gelecek mi göreceğiz.


Apple için tehlike çanları çalıyor!Apple için tehlike çanları çalıyor!
Apple’dan büyük gönderme: Apple’dan büyük gönderme: "Gizlilik, tabii ki iPhone’da"

PAYLAŞ