Apple Watch Series 6 ile kullanıcılarının sağlığını yakından takip edecek - Haberler - indir.com

Apple Watch Series 6 ile kullanıcılarının sağlığını yakından takip edecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-02 15:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Apple Watch Series 6 serisinin dikkat çekici özellikleri sızdırıldı. Konuyla ilgili olarak ortaya çıkan bilgilere göre yeni Apple Watch, akıl sağlığı ile ilgili anormallikleri fark edebilecek. Teknoloji dünyasının lider isimlerinden Apple şirketinin Eylül ayında iPhone 12 serisi ile beraber duyurulması beklenen yeni akıllı saati Apple Watch Series 6'ya dair yeni bilgiler ortaya çıktı. Daha önce de bir takım bilgileri sızdıran Apple Watch Series 6, mental anormallikleri tespit edebilecek olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 

Apple Watch Series 6 özellikleri nelerdir?

Yapılan son sızıntıyla beraber Apple Watch Series 6'nın sahip olacağı özellikler şu şekilde sıralanıyor;

Apple Watch EKG özelliği Türkiye'de kullanıma sunuldu!Apple Watch EKG özelliği Türkiye'de kullanıma sunuldu!
  • Uyku takibi
  • Daha uzun pil ömrü
  • Nabız oksimetresi (kandaki oksijen miktarı)
  • Yeni S6 işlemci
  • Akıl sağlığı anormallikleri tespiti

Apple Watch Series 6, oldukça gelişmiş düzeyde özelliklere sahip olup kullanıcıya verimli özellikler sunuyor. Saatin uyku takibi, kanda bulunan oksijen doygunluğu (SpO2) ölçümü, daha güçlü bir işlemci (S6), daha güçlü bir batarya ömrü, çocukların belirli saatlerde hangi uygulamaları kullanabileceğini belirlemeye izin veren okul zamanı özelliği, saat teması paylaşma, daha detaylı bilgiler içeren Infograph Pro teması ve sıya karşı artırılmış dayanıklılık gibi özelliklerle beraber kullanıcıların karşısına çıkacağı bildirildi. 

Konuyla ilgili olarak aktarılan yeni bilgiler ise bu özelliklerin bazılarını doğrularken, Apple Watch Series 6'nın "akıl sağlığı anormallikleri tespiti" özelliğiyle beraber fiziksel sağlık takibinin yanı sıra aynı zamanda kullanıcıların zihinsel sağlıklarının da yakın takipçisi olacağını da ortaya çıkardı. Apple Watch Series 6'da yer alan bu özellikler, watchOS 7 güncellemesiyle diğer Apple Watch modellerine de sunulacak mı, yoksa yalnızca Apple Watch Series 6'ya mı özgü olacak bilinmiyor. Hem teknik özellikleri hem de tasarımsal özellikleriyle kullanıcılar tarafından beğeni kazanacak gibi gözüken bu seri, kullanıcılarına şık bir görünüm sunarken aynı zamanda verimli özelliklerde sunuyor. 


Apple Watch Series 6'nın özellikleri sızdırıldıApple Watch Series 6'nın özellikleri sızdırıldı
Apple Watch Series 6'nın kesinleşen özellikleriApple Watch Series 6'nın kesinleşen özellikleri
Facebook Apple Watch için yeni bir mesajlaşma uygulaması çıkardıFacebook Apple Watch için yeni bir mesajlaşma uygulaması çıkardı

PAYLAŞ