Apple Watch Series 6 hakkında tüm detaylar - Haberler - indir.com

Apple Watch Series 6 hakkında tüm detaylar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-03 19:01:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Giyilebilir cihaz teknolojisi pazarında en çok satılan akıllı saat modellerinden birisi Apple Watch oluyor. Apple ekosisteminin önemli parçalarından olan Apple Watch, her sene yenilenerek daha güçlü ve yenilikçi bir halde karşımıza çıkıyor. Son olarak şirket Apple Watch Series 5 ile beraber büyük bir beğeni toplamıştı ve kullanıcılar yoğun bir ilgi göstermişti. Bu yıl ise Apple Watch Series 6’nın gelmesi beklenirken, cihazda yer alması beklenen bazı tahmini özellik detayları ortaya çıkmaya başladı diyebiliriz. Apple Watch Series 6 için beklenen özellikler arasında uyku takibi yeteneği ile uykudayken bile kullanılabilir olacağı ifade ediliyor. Kullanıcılar sabah uyandıkları zaman uyku kaliteleri ile alakalı rapor alabilecekleri de belirtiliyor.

Apple Watch Series 6 hakkında bilinen özellikler

Apple’ın 2020’nin ilk yarısında piyasaya süreceği ürünlerApple’ın 2020’nin ilk yarısında piyasaya süreceği ürünler

Apple’ın uyku takibine yönelik bu özelliğini yeni serisine getirmesi halinde, pil ömrü tarafında iyileştirmelerinde olması bekleniyor. Apple Watch akıllı saat modeli özellikler yüzücüler, koşucular ve bisikletçiler için oldukça uygun olsalar da, ağırlık kaldıran kişilerin saatin egzersiz yeteneklerini daha az kullandığı belirtiliyor. Apple ise bu duruma müdahale etmek için ABD’deki popüler spor salonları için Apple Watch Connected girişimi başlatacak. Bu yeni program sayesinde spor salonlarının Apple Watch’a bağlı ekipmanların yer almasının haricinde toplanan egzersiz verilerine dayanarak ödül programı da getirmesi bekleniyor.

Yenilikler en önemli alan sağlık özellikleri tarafında da olacak. Apple Watch Series 6’nın tasarımında radikal değişiklikler olmasa da, bazı değişikliklerin olması bekleniyor. Apple Watch Series 6’nın diğer donanımsal özelliklerine dair henüz bir bilginin çıkmadığını da belirtelim. Apple Watch Series 6’nın Eylül ayında satışa çıkması beklenirken bu cihazın satış fiyatı noktasında ise 400 dolar ile 550 dolar arasında bir fiyatla satışta olması şuan için bekleniyor.  


Ürün satışları düşen Apple dijital hizmetlerinin geleceğinden umutluÜrün satışları düşen Apple dijital hizmetlerinin geleceğinden umutlu
OPPO yeni akıllı saatinde Apple Watch'tan ilham alıyor!OPPO yeni akıllı saatinde Apple Watch'tan ilham alıyor!

PAYLAŞ