Apple Watch Series 6 Black Unity duyurusu yapıldı - Haberler - indir.com

Apple Watch Series 6 Black Unity duyurusu yapıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-27 15:31:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Apple, sınırlı sayıda üretmiş olduğu Apple Watch Series 6 Black Unity akıllı saatini ve Black Unity Sport Band bilekliğin duyurusunu yaptı. Üretici şirket, aynı zamanda yeni ürünlerinin satış fiyatını ve çıkış tarihini de aktardı. 

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Apple, bugün içerisinde yeni ürünlerinin duyurusunu gerçekleştirdi. Şirket, Apple Watch Series 6 Black Unity akıllı saatine ek olarak Black Unity Sport Band bilekliğinin de tanıtımını gerçekleştirdi. Apple Watch Series 6, 1 Şubat tarihinden itibaren satışa sunulacak. Bu bilgilere ek olarak sınırlı sayıda üretilecek olan Apple Watch'un yeni saat arayüzleri, watchOS 7.3 ile beraber bugün içerisinde kullanıcıların beğenisine sunulacak. Bu yeni Apple Watch ile ilgili olarak elde edilen bilgiler hakkında yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

Apple Watch EKG algoritmasını güncellediApple Watch EKG algoritmasını güncelledi

Apple Watch Series 6 Black Unity'nin duyurusu yapıldı

Sınırlı sürüme sahip olan Apple Watch Series 6 Black Unity'nin GPS varyantı 399 dolar (vergisiz 2.930 TL), hücresel seçeneği 499 dolar (vergisiz 3.665 TL) fiyat etiketine sahip olacak. Bununla beraber Black Unity Sport Band ise 49 dolarlık fiyatla beraber kullanıcıların karşısına çıkıyor. Apple sınırlı sayıda ürün üretiyor olmasının esas sebebi ise siyahilerin tarihini ve kültürünü kutlamaktır. Yaptığı duyurular ile beraber şirket tarafından yapılan açıklamalar da şu ifadeler yer alıyor; "Apple, siyahilerin kültürünü ve tarihini tanımak ve kutlamak için Black Unity Collection'ı tanıtıyor. Koleksiyonun içerisinde sınırlı sayıda Apple Watch Series 6, Black Unity Sport Band ve Unity saat kullanıcı arayüzü bulunuyor. Bu çabanın bir parçası olarak Apple, 6 küresel organizasyona ABD ve dünya genelindeki insan hakları ve eşitlik mücadelelerini tanıtmada ve başarmada yardımcı oluyor."

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Apple'ın bu anlamda desteklediği organizasyonlar arasında Black Lives Matter Support Fund, European Network Against Racism, International Institute on Race, Equality and Human Race gibi ırkçılığa karşı mücadele eden organizasyonlar bulunuyor. Apple, aynı zamanda şu anki mevcut Apple Watch kullanıcılarının da yeni Unity Activity Challenge'a katılmalarına izin veriyor. Konu ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup gelecek günlerde daha geniş çaplı bilgilerin yayınlanması bekleniyor. 


Apple Watch, Apple TV, Apple Fitness için sorun giderilmesi için çalışmalar başladıApple Watch, Apple TV, Apple Fitness için sorun giderilmesi için çalışmalar başladı
Apple Watch ultra güvenlik programıyla karşımızda!Apple Watch ultra güvenlik programıyla karşımızda!
Apple Watch'a bunamayı tespit etme özelliği geldiApple Watch'a bunamayı tespit etme özelliği geldi

PAYLAŞ