Apple Watch Series 4 Ülkemiz Fiyatı Belli Oldu - Haberler - indir.com

Apple Watch Series 4 Ülkemiz Fiyatı Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-13 13:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple’ın dün akşam gerçekleşen lansmanı ile birçok yeni ürün ve cihazını görmüş olduk. Uzun bir süredir sızıntı haberlerini yaptığımız yeni iPhone ve Apple Watch ürünleri tanıtılmış oldu. Apple Park’ta gerçekleşen etkinlik canlı yayın ile kullanıcılara sunulurken oldukça dikkat çekici yenilikler de görmüş olduk. Bunlardan birisi olan Apple Watch Series 4 tanıtıldı ve şimdi ise Türkiye fiyatları belli oldu. Etkinliğin tanıtılan ilk ürünlerinden olan yeni Apple Watch Series 4 ve Apple Watch Nike+ ürünlerinin ülkemizde satılacağı rakamlarda netleşmiş oldu. Apple’ın bu yeni Watch 4 Series modelleri EKG çekebilme özelliği ile ön plana çıktı.

Cihazın kadranına tutulacak parmak işlemi ile bu test çok kısa bir süre içerisinde gerçekleşebiliyor. Apple’ın agresif fiyat politikası bu yeni ürünlerinde de sürerek ABD fiyat etiketi GPS’li versiyon 399 dolar etikete sahip durumda.

iPhone Xs ve iPhone Xs Plus'ın satış tarihleri ortaya çıktı!iPhone Xs ve iPhone Xs Plus'ın satış tarihleri ortaya çıktı!

Apple Watch Series 4 ve Apple Watch Nike+ Fiyatları

  • 40 Mm İçin Başlangıç Fiyatı: 3.499 TL
  • 44 Mm İçin Başlangıç Fiyatı: 3.749 TL

Apple Watch Series 4 ve Apple Watch Nike+  Kayış Fiyatları

  • Standart Ekstra Kayış: 399 TL
  • Modern Tokalı Ekstra Kayış: 1.299 TL
  • Milano Loop Kayış: 1.299 TL
  • Apple Watch Hermes Deri Kayış: 3.999 TL

Baktığımız zaman ülkemizde ekstra bir kayış satış fiyatı neredeyse 399 TL fiyatlarına erişmiş durumda. Modeller için sunulmuş yeni deri kayış ise saatten bile daha pahalı fiyat etiketi ile dikkatleri üzerinde topluyor. Bakalım ülkemizde yükselişte olan dolar kuru ve bu fiyat etiketleri ile Apple’ın bu yeni ürünleri ne derece ilgi görecek göreceğiz.



PAYLAŞ