Apple Watch Series 4 için beklenen haber sonunda geldi! - Haberler - indir.com

Apple Watch Series 4 için beklenen haber sonunda geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-19 15:30:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Apple, akıllı saat piyasasının en gelişmiş akıllı saat modellerinden birisi olan Apple Watch Series 4, bugün itibariyle Türkiye'de satışa sunuldu.

Apple Watch Series 4 için beklenen haber sonunda geldi!

Akıllı saat dünyasının en yeni modellerinden birisi olan Apple Watch Series 4, söz verildiği tarihte, 19 Ekim itibariyle kullanıcılarıyla buluştu. Apple Store üzerinden satın alabileceğiniz bu akıllı saat, ailenin en iyi modeli konumuna yerleşmiş durumda. Series 3 sahiplerinin bile bu akıllı saat ilgisini çekmiş durumda. Güncel kurun etkisiyle birlikte bu akıllı saat modeli 40 mm boyut için 3.499 Türk Lirası, 44 mm versiyon için 3.749 Türk Lirası fiyat etiketine sahip olacak. Diğer Watch versiyonları için hazırlanan kayışlar ile uyumlu olan bu akıllı saat, satın alan kişiler tarafından istenildiği şekilde özelleştirilebiliyor. Apple'ın sunduğu kayışlar 399 Türk lirasından başlayıp tam 4.400 Türk lirası seviyesine kadar çıkıyor. Uzun yıllardır geliştirilen bazı aksesuar ile desteklenebilen bu akıllı saat, Türkiye'de LTE versiyonuyla elde edilemiyor. Apple Watch Series 3'ün fiyatı ise 2499 Türk lirasından başlıyor.

Apple Music'te beklenen değişiklik gerçekleştiApple Music'te beklenen değişiklik gerçekleşti

Apple Watch Series 4'ün özelliklerinden bahsedecek olursak, bu akıllı saat gücünü 6s kadar performans sunduğu söylenilen 64-bit S4 işlemciden alıyor. Saat eskiye göre 2 kat daha yüksek performans sunuyor. WatchOS 5 işletim sistemi ile birlikte gelecek olan bu akıllı saatin içerisinde, sert düşüşleri algılayabilen sensör, ivmeölçer, jiroskop, yeni ECG uygulaması kullanılarak elektrokardiyogram çekebiliyor. FDA tarafından onaylanmış bir kalp sensörü taşıyan saat, sağlık konusunda Series 3'e oranla çok daha iyi bir seçenek ortaya sunuyor. Ekranı büyüyen ve çerçeveleri inceleyen saat, artık çok daha şık bir şekilde gözüküyor. Özellikle akıllı saat kategorisini sporcular tarafından tercih edildiğini düşünürsek bu akıllı saat spor severler için tam bir vazgeçilmez denilebilir. Fakat fiyatı sebebiyle ülkemizde neredeyse yeni bir akıllı telefon parasına denk geliyor. Bu sebepten dolayı pek alınacağını düşünmüyoruz fakat Apple markası konusunda takıntılı olan kişiler bu saati alabilir ve kullanabilir. Fakat belirtmeliyiz ki bu akıllı saati almak için 3.499 Türk lirasını gözden çıkarmalısınız.


Çalınan Apple ID'ler Hırsızlığa Sebep OluyorÇalınan Apple ID'ler Hırsızlığa Sebep Oluyor
Apple'dan iOS 12 İstatistikleri AçıklandıApple'dan iOS 12 İstatistikleri Açıklandı
Apple, Müzik Analiz Şirketi Asaii'yi Satın AldıApple, Müzik Analiz Şirketi Asaii'yi Satın Aldı

PAYLAŞ