Apple Watch Series 4 Detayları Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Apple Watch Series 4 Detayları Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-12 14:55:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çok yakın bir zamanda Apple'ın en yeni ürünlerini göreceğiz. Rakip şirketler tarafından en yeni amiral gemisi modelleri tanıtılmaya devam ederken Apple cephesindeki yenilikleri ise Eylül ayında resmi olarak göreceğiz. Şimdi ise şirketin tanıtması beklenilen 11 inçlik iPad Pro ve yeni nesil Apple Watch Series 4 hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Önceki nesil Apple Watch modellerine göre ince çerçeveler ve daha büyük bir ekranın yer alması beklenilen Apple Watch Series 4 modelinin büyük ekrana sahip olacağı düşünülüyor. Diğer yandan analist Ming-Chi Kuo'ya göre Apple Watch 4 serisi ile beraber yeni iPad Pro modelinin de geleceği ifade ediliyor.

Bu yılın sonbahar dönemi ile beraber tanıtılması beklenilen yeni cihazlarda tıpkı iPhone X modelinde olduğu gibi ana ekran tuşunun kaldırılması bekleniyor. Ana ekran tuşlarının kaldırılması ile beraber yeni modellerde de Touch ID teknolojisi yerine Face ID teknolojisini göreceğiz. Dahada ince çerçevelere sahip olacak ekranı ile yeni nesil tablet serisinin 11 ve 12.9 inç olarak iki farklı ekran seçeneği ile piyasada olması bekleniyor. Diğer tarafta yeni nesil iPhone modeller hakkında da bazı beklentiler bulunuyor. Son bilgilere göre en uygun fiyatlı yeni nesil iPhone modeli iPhone 9 olacak. LCD ekrana sahip olacak bu modelin 700 dolar seviyelerinde bulunması bekleniyor.

OLED ekranlı bir başka iPhone 9 Plus'un ise 1000 dolar seviyelerinden oldukça pahalı bir fiyat etiketi bulunması düşünülüyor. Yenilenmiş iPhone X'in ise 900 ve 1100 dolar fiyat etiketleri ile pazarda yer alması bekleniyor.





PAYLAŞ