Apple Watch Nasıl El Feneri Olarak Kullanılır? - Haberler - indir.com

Apple Watch Nasıl El Feneri Olarak Kullanılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-12 12:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Soru-Cevap

Apple'ın başarılı akıllı saat serisi olan Apple Watch için birçok işe yarar işlevsel özellikler bulunuyor. Bunların bazıları bilinirken bazıları ise bilinmiyor. Bu içeriğimizde sizlere ihtiyaç doğrultusunda Apple Watch cihazınızı nasıl bir el feneri olarak kullanabileceğinizden bahsedeceğiz. Birçok yeteneğe sahip Apple Watch cihazlarını dilerseniz el feneri olarak da kullanabileceksiniz. Gelin şimdi Apple Watch'ı el feneri olarak kullanmak için yapmanız gereken adımlara geçelim.

Apple Watch'ı El Feneri Olarak Kullanmak

Apple Watch akıllı saatinizi el feneri olarak kullanabilmek için ilk olarak cihazı uyandırınız. Apple Watch'ı açıktan sonra ekranı yukarı doğru kaydırma hareketi yapın. Bu hareket ile Apple Watch ekranında kontrol merkezi panel bölümü açılacaktır. Gelen bu ekranda çeşitli ayarları değiştirebileceğiniz birçok hızlı ayarları göreceksiniz.

Gelen bu hızlı kontrol alanı üzerinden el feneri ikonuna erişerek bu kısayolu ekranda öne getirin. Ekranda ana bölüme gelen bu el feneri ikonuna dokunarak bu işlemi gerçekleştirin. Ancak Apple Watch üzerinde dahili bir flaş olmadığı için bu fenerin nasıl çalışacağı noktasında kafalar karışabiliyor. El fenerini etkin hale getirdiğinizde parlak ışığın yansıma yapan bir görüntüye dönüştüğünü göreceksiniz. Akıllı gözetim aracı ile bu ışık etrafa yayılacak ve aydınlanma sağlanabilecek. Yine el feneri ikonu ile bu el fenerini kapatabileceksiniz.





PAYLAŞ