Apple Watch için watchOS 7.6.1 güncellemesi yayında - Haberler - indir.com

Apple Watch için watchOS 7.6.1 güncellemesi yayında

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-30 19:00:11
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Henüz iki hafta önce Apple’ın watchOS 7.6 güncellemesini yayınlaması sonrasında, şimdi ise watchOS 7.6.1 sürüm güncellemesi yayınlandı. Akıllı saatlerin en önemli noktalarından birisi sahip oldukları yazılımları oluyor. Apple ise yazılım noktasında oldukça özen gösteren isimler arasında yer alıyor. Göstermiş olduğu bu özen ile watchOS işletim sistemini de daha iyi hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Şimdi ise şirketin yayınlamış olduğu yeni küçük güncelleme watchOS 7.6.1 bazı yeni güvenlik özellikleri ile yayınlandı.

Apple’ın yeni watchOS 7.6.1 güncellemesi yayınlandı

Galaxy Watch 4 serisi Amazon'da listelendiGalaxy Watch 4 serisi Amazon'da listelendi

Bu güncelleme ile akıllı saatiniz için büyük bir yenilik gelmiyor. Ancak güncellemenin odak noktası güvenlik olurken, birkaç önemli güvenlik eklenmiş durumda. watchOS 7, 2020’nin Eylül ayında tanıtılan bir modeldi. watchOS 7.6 sürümü ise iki hafta önce yayınlandı. O güncellemede gelmeyen güvenlik önlemleri, yama olarak bu yeni küçük güncellemede kullanıcılara sunuluyor. Güncellemeyi yüklemek için Apple Watch’un en az yüzde 50 şarj miktarının olması gerekiyor. Bununla beraber cihaz şarja bağlı olması gerekiyor ve iPhone cihazınıza yakın olmalı durumda. Yüklemeye başlamak için Apple Watch üzerinden ayarlara girerek Genel > Yazılım güncelleştirme bölümüne girin.

Burada watchOS 7.6.1 bildirimi ile güncellemeyi yüklemeye başlayabilirsiniz. Yükleme bitene kadar iPhone cihazınız saaten uzaklaştırmamanız gerekiyor. Güvenlik noktasında büyük yenilik hafıza problemi çözülürken, Apple’ın diğer cihazlarında yer alan bu problem de yine güncelleme ile çözülmüştü.


watchOS 7.6 ve tvOS 14.7 yayımlandıwatchOS 7.6 ve tvOS 14.7 yayımlandı
OPPO Watch 2'nin Özellikleri ve Tasarımı Ortaya ÇıktıOPPO Watch 2'nin Özellikleri ve Tasarımı Ortaya Çıktı

PAYLAŞ