Apple Watch EKG Özelliği Avrupa'da Yayınlandı - Haberler - indir.com

Apple Watch EKG Özelliği Avrupa'da Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-29 12:21:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple’ın akıllı saat modelleri olan Apple Watch serisinin son WatchOS güncellemesi ile beraber yeni nesil sağlık uygulaması ve kalp ritim bozukluğu ile EKG Avrupa’daki kullanıcılar için kullanıma sunuldu. Apple’ın akıllı saatleri için kullanmış olduğu WatchOS’un en güncel sürümü olan 5.2 güncellemesi tüm Apple Watch kullanıcıları için Avrupa’da yayınlandı. Bu söz konusu yeni güncelleme ile beraber Hong Kong ile 19 Avrupa ülkesi için test edilen ve 400 bin gönüllünün katılımı sağladığı EKG ve kalp ritim bozukluğu özellikleri saate eklenmiş oldu.

EKG Özelliği Tüm Avrupa İçin Yayınlandı

Apple Watch'un kadranı nasıl değiştirilir?Apple Watch'un kadranı nasıl değiştirilir?

Apple’ın yeni EKG özelliği sadece 4.nesil Apple Watch serisi için bulunuyor. Bu özelliği ABD’li kullanıcılar geçtiğimiz Aralık ayı ile beraber almışlardı. Ancak son güncellemeyle beraber Avusturya, Belçika, Finlandiya, Danimarka, Hong Kong, Portekiz, Romanya, İsveç, İspanya, İsviçre, İngiltere ve Hollandalı kullanıcılar için yayınlandı. Yeni EKG özelliği yeni nesil akıllı saatler için bulunsa da kalp ritim bozukluğu özelliği ise tüm Apple Watch saatler için geliyor. Bu özellik ile arka planda kullanıcıların kalp ritimi düzenli olarak takip ediliyor. Bu noktada çeşitli kalp yetmezliği veya benzeri sorunlarda düzensizlik tespit edildiği zaman kullanıcılar uyarılıyor.

Uyarılma için ise 65 dakikalık bir süreçte 5 kez anormal kalp ritip tespit edilmesi gerekiyor. Apple’ın sevilen EKG özelliği bakalım kullanıcılar tarafından nasıl bir geri dönüş alacak göreceğiz.


Apple Watch, Uyku Düzeninizi Sağlamanıza İmkan TanıyacakApple Watch, Uyku Düzeninizi Sağlamanıza İmkan Tanıyacak

PAYLAŞ