Apple Watch başarıdan başarıya koşuyor - Haberler - indir.com

Apple Watch başarıdan başarıya koşuyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-06 22:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Üretildiği günden bugüne popülerliğinden hiç kaybetmeyen Apple Watch, başarıdan başarıya koşarak üretici şirketi mutlu etmeyi başarıyor. Bildiğiniz üzere teknoloji dünyasının önemli parçalarından biri haline gelen Apple Watch, günlük yaşamda kullanıcılara birçok kolaylık sağlıyor. Bu nedenle de her geçen gün daha da gelişen Apple Watch, başarısını artırarak ilerliyor. Strategy Analytics tarafından konu ile ilgili yapılan yeni satış tahminlerine göre Apple, geçtiğimiz yıl içerisinde 31 milyon adet akıllı saat sevkiyatı gerçekleştirdi. Strategy Analytics, Swatch ve TAG Heuer gibi markaları içeren İsviçre saat endüstrisinin yüzde 21,1 düşüle beraber sadece 21,1 milyon sevkiyat gerçekleştirdiğinin altını çiziyor. 

Teknoloji dünyasının lider isimlerinden Apple, akıllı saat birim satışlarını açıklamıyor olsa da Strategy Analytics satış tahminlerini elde etmek için perakende iş ortaklarından ve diğer satıcılardan elde edilen verileri toplayarak bir sonuca ulaşıyor. Strategy Analytics genel müdürü Neil Mawston; "Analog kol saatleri eski tüketiciler arasında popüler olmaya devam ediyor, ancak genç alıcılar akıllı saatlere ve aktivite bilekliklerini tercih ediyor” diyor. Strategy Analytics analisti Steven Waltzer’e göre, “Swatch ve Tissot gibi geleneksel İsviçreli saat markaları akıllı saat savaşlarını kaybediyor. Apple Watch, daha derin perakende kanalları aracılığıyla daha iyi bir ürün sunuyor ve giderek daha fazla dijital bileklik isteyen genç tüketicilere hitap ediyor. İsviçreli saat markalarının akıllı saatlerde etki yaratma penceresi kapanıyor."

Apple Watch Series 6 hakkında tüm detaylarApple Watch Series 6 hakkında tüm detaylar

Apple Watch Series 6 çok yakın zaman içerisinde geliyor

Akıllı cep telefonu üreticileri artık akıllı saat üretim de yaparak kullanıcılarına daha fazla hizmet sunmak adına çalışmalar yapıyor. Akıllı saat sektörünün başarılı isimlerinden Apple, ürettiği akıllı saati Watch'un uzun bir süredir akıllı saat alanında lider isim olduğunu görmek pek de zor değildir. Teknoloji şirketi Apple, bu yıl içerisinde yeni akıllı saat modelini kullanıcıların beğenisine sunmak adına hızla hazırlıklara devam ediyor. Yakın zamanda gelecek olan yeni Apple Watch'un diğerlerine göre çok daha fazla özellik ile karşımıza çıkması bekleniyor. Şöyle ki elde edilen bilgilere göre bu yeni akıllı saatin eylül ayı itibariyle tanıtılacağı söyleniyor. Yeni akıllı saat modelini görmek için biraz daha zaman var. Fakat cihazın oldukça donanımlı bir şekilde geleceği hakkında çeşitli bilgiler mevcuttur. 



PAYLAŞ