Apple Watch, Apple TV, Apple Fitness için sorun giderilmesi için çalışmalar başladı - Haberler - indir.com

Apple Watch, Apple TV, Apple Fitness için sorun giderilmesi için çalışmalar başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-23 09:01:02
Editör : Ayça Aleyna Dinler
Kategori : Teknoloji

Apple, Apple Watch'larını Apple TV'ye bağlamaya çalışırken “eşleştirme iptal edildi” sorunuyla karşı karşıya kalan kullanıcılar için bir düzeltme paylaştı. Bazı kullanıcılar, Apple Watch'un Apple TV'ye bağlanmasını gerektiren Apple TV'de Apple Fitness+ ' yı kullanmaya çalışırken bu sorunu yaşıyordu. Apple, sorunun Apple TV'nin ev uygulamasına eklenmemesiyle ilgili olduğunu ve destek sayfasında aynı çözüm için bir çözüm sağladığını söylüyor.

Apple Fitness + geçen hafta iOS 14.3 ve iPadOS 14.3 ile piyasaya sürüldü. Egzersiz videolarının yanı sıra, TV'de Apple Watch'un fitness ölçümlerini de gösterir.

Bazı Apple TV kullanıcıları Reddit'te Apple Fitness+ ' yı Apple TV'LERİNDE kullanmaya çalışırken sorunlarla karşılaştıklarını paylaştılar. Bu, Apple TV'nin bir Apple Watch ile eşleştirilmesini gerektirdi, böylece egzersiz istatistikleri TV'de görülebilir. Bununla birlikte, bazı kullanıcılar Apple Watch'larını Apple TV'ye bağlarken “eşleştirme iptal edildi” hatası alıyordu ve bu da Apple Fitness+ ' yı kullanmalarını engelledi. Apple, bunun için destek sayfasında bir çözüm paylaştı ve şirkete göre sorun, Apple TV'nin ev uygulamasına eklenmemesiyle ilgili.

Apple postponed the ship date of iPhone SEApple postponed the ship date of iPhone SE

Apple'a göre, Apple TV'nizde Ayarlar > AirPlay ve Homekit'e giderek Apple TV'yi ev uygulamasına ekleyebilirsiniz. AirPlay ve Homekit'in yanında kırmızı bir rozette “1" görmelisiniz, eğer yaparsanız, finish Home Set up'ı seçin. Ardından, ev uygulamasına eklemek için Kilidi açılmış iPhone'unuzu Apple TV'ye yakın tutun. Apple TV'niz ev uygulamasına zaten eklenmişse ve AirPlay ve Homekit'te kırmızı bir rozet görmüyorsanız, ancak yine de “eşleştirme iptal edildi” hatasını alıyorsanız, Apple desteği ile iletişime geçmeniz gerekecektir.

Apple, geçen hafta iOS 14.3 ve iPad OS 14.3 ile Apple Fitness+ ' yı resmen başlattı. İPhone, iPad ve Apple TV'de izlenebilen stüdyo tarzı egzersiz videoları içeren yeni bir fitness hizmetidir. Ayrıca, ortalama kalp atış hızı, yakılan kalori ve daha fazlası dahil olmak üzere TV'de Apple Watch'un (seri 3 ve üstü) fitness ölçümlerini de gösterir.

 



PAYLAŞ