Apple Watch 7'nin tahmini tasarımı ortaya çıktı             - Haberler - indir.com

Apple Watch 7'nin tahmini tasarımı ortaya çıktı            

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-20 17:00:03
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

Apple'ın akıllı saat konusunda yeni versiyonu olacak Apple Watch 7’nin tasarımları sızdırıldı. Yeni saatler için sızdırılan taslak görseller, kullanıcılar tarafından şimdiden beğeni kazanmayı başardı.

iPhone 13 modelleri ile birlikte piyasaya sunulması beklenen Apple Watch 7 modelleri, uzun zamandan beri gündemde yer alıyordu. Tasarımından özelliklerine kadar her bir detayı ile çeşitli sızdırmaların ve iddiaların gündeme geldiği Apple Watch 7 için son yapılan paylaşımlarda ise taslak görseller sızdırıldı.

Yeni Apple Watch kan şekeri ölçümü yapabilirYeni Apple Watch kan şekeri ölçümü yapabilir

Doğruluğu henüz kesinlik kazanmamış olsa da Apple Watch 7 için bugüne kadar paylaşılan pek çok farklı iddia ile uyumluluk gösteren taslaklar, iPhone 12’lerde yaşanan bir değişimi de içeriyor. Öyle ki iPhone 12 modelleri ile daha köşeli bir tasarımı tercih eden Apple, Watch için de böyle bir karar almış gibi görünüyor. Saatler önceki versiyonlarına göre daha yuvarlatılmış köşelere sahip olurken diğer kenarları ise çok daha düz durumda. Akıllı saat modellerinde belirli bir tasarım çizgisini yakalayan Apple bu tip küçük farklar ile modeller arasında yenilik sunmaya çalışıyor. Kalınlık konusunda ise şu anda detaylı bir şekilde bilgi elde etmek mümkün değil. Ancak 7. seri ile birlikte daha ince bir saat modeline geçiş yapılması da beklentiler arasında. 

Bu sefer yeni özellikleriyle dikkat çekecek!

Apple Watch 7 için paylaşılan taslak görseller, tasarım anlamında kullanıcıları çok büyük yeniliklerin beklemediğini net bir şekilde gözler önüne serdi. Ancak Apple Watch 7 için beklentiler tasarımdan ziyade geliştirilecek yeni özelliklerde.

Zira son dönemlerde daha fazla gündeme gelmeye başlayan kan şekeri ölçüm özelliği, sağlık açısından akıllı saatlerin çok daha kullanışlı hale gelmesini sağlayacak. Nabız ölçme, kandaki oksijen seviyesini belirleme ve EKG gibi bir dizi özelliği şimdiden kullanıcılara sunmayı başaran Apple, kan şekeri ölçüm özelliğini de eklemesi halinde sağlık açısından çok kullanışlı bir cihazı piyasaya sürmüş olacak.

Standart kullanımların dışında mevcut sağlık sorunlarına sahip olan kullanıcılar için Apple Watch şartları çok daha iyi bir hale getirebilir.  Bu bakımdan kullanıcılar mevcut yeniliklerin sunulması halinde Apple'ın yeni akıllı saatine ilgi gösterebilir.



PAYLAŞ