Apple Watch 7 için tasarım netleşti - Haberler - indir.com

Apple Watch 7 için tasarım netleşti

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-18 10:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Son dönemlerde sızıntılarla gündemden düşmeyen Apple, çok yakında Watch Series 7 akıllı saatini kullanıcıların karşısına çıkaracak. Merakla beklenen yeni akıllı saatin tasarımı da ortaya çıktıç

Apple son yıllarda ürünlerini gizli tutmak konusunda oldukça güçlük çekiyor. 91Mobiles tarafından sızdırılan CAD dosyalarında yer alan bilgiler doğrultusunda Apple Watch Series 7 tasarımı için detaylı bir taslak hazırlandı. Sızdırılan taslaklara baktığımızda Apple Watch Series 7 için daha önce sızdırılan tasarımın doğrulandığını söylemek mümkün.

Apple kameraları artık fiyat/performans ürünü olacakApple kameraları artık fiyat/performans ürünü olacak

Neden Apple Watch almalıyım?

Apple Watch Series 7, yerini alacağı Series 6’dan daha köşeli bir tasarımla karşımıza çıkacak. Tabi yeni saatin iPhone 12 ile geçilen tasarım çizgisine uyumlu olarak tasarlandığının da altını çizmek gerek. Apple Watch Series 7, 40 mm ve 44 mm olmak üzere iki farklı boyutta karşımıza çıkacak. Teknik olarak büyük yeniliklerle gelmesi pek beklenmeyen Watch Series 7, 44 mm versiyonda ekran boyutunu 1.73 inç’ten 1.8 inçe çıkaracak. 40 mm versiyonun ekran boyutu ise aynı kalacak gibi görünüyor. Apple’ın yeni akıllı saat Watch Series 7 önümüzdeki ay düzenlenecek olan iPhone 13 serisinin de tanıtılacağı etkinlikte tanıtılacak.

Apple Watch Series 7 için değil 2022’de gelecek modeller için beklenti yüksek

Apple’ın bu sene piyasaya süreceği pek çok yeni modelin büyük yeniliklere ev sahipliği yapması beklenmese de 2022 yılında piyasaya sürülecek ürünler için şimdiden beklentiler yükselmiş durumda. Şirketin tedarikçilerinden Rockley Photonics, geçtiğimiz ay Apple’ın önümüzdeki sene tanıtacağı ürünler hakkında önemli bir duyuru yaptı. Şirket gelişmiş bir dijital sağlık sensöründen söz etti. Akıllı saatleri daha da ön plana çıkacak bu  sensörün 2022 senesinde tanıtılacak Apple Watch modellerinde aktif olarak kullanılma ihtimali bulunuyor. Peki bu sensör nasıl ölçümler yapabilecek? Bildiğiniz gibi Apple’ın akıllı saatleri halihazırda vücut ısısı, kan basıncı, vücut hidrasyonu, alkol, laktat, glukoz / glikoz / glükoz ve fazlasını ölçme / belirleme yeteneklerine sahip. Bünyesinde yer alan optik sistem ile sürekli ölçüm getiren sensör ise ölçüm sırasında benzerlerinden daha farklı yol izleyecek. Şuanda piyasadaki tüm akıllı saat modellerinde ölçüm için yeşil LED‘ler kullanılırken, Rockley Photonics imzalı yeni sensör sistemi “kızılötesi spektrofotometre” kullanacak ve aktarılanlara göre bu sayede daha fazla detaylı veri toplayabilecek.


MacBook Pro ile Apple Pencil birleşiyorMacBook Pro ile Apple Pencil birleşiyor
Apple Watch bu kez silahlı soyguna uğrayan bir kadına yardımcı olduApple Watch bu kez silahlı soyguna uğrayan bir kadına yardımcı oldu

PAYLAŞ