Apple Watch 6 özellikleri hakkında ilk sızıntılar - Haberler - indir.com

Apple Watch 6 özellikleri hakkında ilk sızıntılar

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-01 21:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Giyilebilir teknoloji ürünlerine bir yenisi daha ekleniyor. Yakın zamanda gelecek olan Apple Watch 6 hakkında çeşitli bilgiler ortaya çıktı. Kendi alanında en sevilen modellerden biri olan bu akıllı saatin, serideki diğer modellere göre nasıl başarı kazanacağı ise daha şimdiden merak edilen ilk konular arasındadır. Yeni modelin seride bir takık yeniliklere sahip olması bekleniyor. Şirket hızla yeni modelleri ile ilgili çalışmalarına devam ediyor. Yeni iPhone modelini içinde ülkemizin de yer aldığı daha birçok ülkede satışa sunan şirket, güncel olayları da gözden kaçırmadı. Şirket, Apple Music sayfasından, son günlerde sıklıkla konuşulan ırkçılık hakkında bir paylaşım yaptı. 

Apple Watch 6 özellikleri için çeşitli bilgiler

Giyilebilir teknoloji ürünleri arasında akıllı saatler en çok dikkat çeken ürünler arasında ilk sırada yer alıyor. Söz konusu akıllı saatler kategorisinde en çok tercih edilen markalardan biri de Apple şirketinin yeni modelin üzerinde çalışmalarında, Apple Watch 5 için anlaşma yapmış olduğu tedarikçilerle tekrar anlaştığı söyleniyor. Söz konusu bu akıllı saatin ekranı için tedarik yapan bu firmalar olduğu belirtilen bu anlaşma nedeniyle yeni modelin ekranı, serinin bir önceki modeliyle aynı olabilir. Bu bilgilere bakılırsa Apple Watch 6 özellikleri arasında micro LED ekran olmayacağı anlamına geliyor.

Apple Watch 5'in OLED tedarikçisi Japan Display olacakApple Watch 5'in OLED tedarikçisi Japan Display olacak

Konuyla ilgili olarak daha önceden beklentiler, söz konusu akıllı saate bu özelliğin yer almasıydı. L0vetodream ismiyle, Twitter üzerinden Apple ürünleri hakkında sızıntıları paylaşan hesap, yeni akıllı saatin ekranı için tedarikçi JDI ile devam edileceğini iddia etti.

Aynı hesap üzerinden daha önce LiDAR sensörler hakkında da çeşitli sızıntı bilgileri paylaşmıştı. Eğer verilen son iddia da doğruysa, yeni akıllı saati satın alacak olan kişiler, LTPO OLED Retina ekranlı bir akıllı saate sahip olacak. Bu ekran 2019 yılı içinde geliştirilmiş ve kullanıma sunulmuştu. Bu ekran teknolojisiyle, akıllı saatin ekranı her zaman açık durumda çalışabiliyor. Daha önceden gelen haberlerde Apple’ın micro LED ekranlar için yatırım kararı aldığı, hatta Tayvan’da 330 milyon dolar ile üretim başlatacağı söylenmişti. Apple Watch 6 hakkında elde edilen bilgiler şu an için sadece bu kadar olup gelecek günlerde konu hakkında daha detaylı bilgiler elde edilmesi bekleniyor. 


Apple Watch 5 Tanıtıldı: Özellikleri ve FiyatıApple Watch 5 Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı

PAYLAŞ