Apple Watch 4 Yepyeni Bir Tasarımla Gelebilir - Haberler - indir.com

Apple Watch 4 Yepyeni Bir Tasarımla Gelebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-10 13:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji devi Apple'ın akıllı saat serisi Apple Watch, bu zamana kadar kare kasa tasarımı ile geliyordu. Ancak şirketin yeni nesil akıllı saatleri için almış olduğu patent içeriklerinde Apple Watch 4 tasarımı hakkında bazı yeni sızıntılar ortaya çıktı. Alınmış olan patente göre 'kavisli kenarlı ekrana sahip elekronik cihaz' başlığı yer alıyor. Bu cümle ise akıllara Apple Watch 4'ün kare yerine dairesel bir ekran ile geleceği düşünceleri geliyor. watchOS tabanlı akıllı saat serisi için yeni modelde yeni bir tasarım çizgisi görebiliriz.

Ayrıca patent koruması için yapılan başvuru ile beraber bu durumun kesin olma ihtimali de yer alıyor. Patent dosyasında dikdörtgen piksellerin daire şekilde şekillendirilerek kasaya uygun entegre edileceği belirtiliyor. Bir başka açıklamada ise piksel dizilerinin genelde dikdörtgen şekillerde olduğu ve dairesel gösterge için ise ekran alanının verimsiz kullanım yaratacağı için darboğaz oluşmasının olabileceği belirtiliyor.

Patent için adı bulunan cihazlar arasında kolye, kol saati, kulaklık ve gözlük yer alıyor. Apple'ın ise bu patent ile beraber yüksek bir ihtimalle yeni Apple Watch serisini sunması bekleniyor. Bakalım Apple yeni Watch 4 modelinde nasıl bir tasarım çizgisi izleyecek göreceğiz.





PAYLAŞ