Apple Watch 4 Nike+ Satışa Sunuldu - Haberler - indir.com

Apple Watch 4 Nike+ Satışa Sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-08 09:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple’ın etkinlik kapsamında tanıttığı ürünlerden olan Apple Watch Series 4 ürünleri teknolojisi ile dikkat çekiyor. En az iPhone Xs kadar ilgi gören bu yeni model selefi cihazlara göre birçok yeniliğe sahip olarak geliyor. Bir süre önce satışa çıkan bu serinin şimdi ise sınırlı sayıda olan Apple Watch 4 Nike+ modelleri satışa sunuldu. Apple’ın klasik tasarım haricinde daha spor kordon gibi detaylara sahip olan Nike ile anlaşmasını yeni nesil Watch 4 serisinde de görüyoruz. Daha çok sporcuların dikkatini çeken Apple Watch 4 Nike+ modelleri birçok özelliğe sahip olarak geliyor. Daha spor görünüme sahip olan bu modeller normal Watch 4 serisi ile aynı teknik detaylara sahip durumda.

Apple Watch 4 Nike+

Apple Watch 4 mü Watch 3 mü Alınmalı?Apple Watch 4 mü Watch 3 mü Alınmalı?

Yeni nesil Watch 4 ailesi, düşme algılama ve EKG okuyucusu gibi birçok yeni teknolojiye sahip durumda. Satışa çıkan Nike+ 4 serisinin normal modellerde olduğu gibi 40mm ve 44mm olarak iki farklı boyutu bulunuyor. Ayrıca cihazların Wifi + GPS yada hücresel olarak farklı modelleri de yer alıyor. ABD fiyatları anlamında 399 ile 499 dolar arasında değişkenlik gösteren bu yeni spor modeller ek bir fiyat içermiyor. Bu model normal cihaza göre daha sportif bir kayışa sahip olarak geliyor. İki kalıplı kayış seçeneği yer alırken tamamen siyah veya beyaz renk seçenekleri de bulunuyor. Ayrıca gümüş ve siyah yansıtıcı şeritler yine kordon tasarımında bulunuyor.

Ayrıca siyah ve neon sarı kalıplı şerite sahip kordonlu Watch 4 modeli için ise ek 49 dolarlık bir fiyat ödemeniz gerekiyor. Diğer yandan Nike+ serisi Watch 4 alan kullanıcılar için özel saat yüzleri ve kurulu olarak gelen Training ile Nike Run Club uygulamalarına sahip olacaklar. Ön siparişler bu modeller için başlarken Kanada, ABD ve İngiltere gibi Avrupa ülkelerinin çoğunluğunda satışta olması bekleniyor.



PAYLAŞ