Apple VR, böyle gözükebilir - Haberler - indir.com

Apple VR, böyle gözükebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-11 21:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi Apple’ın geçtiğimiz dönemlerde de sıkça ortaya çıkan yeni bir Apple Glass ürünü hakkında detaylar karşımıza gelmeye devam ediyor. Şirketin böyle bir ürün geliştirdiği iddia edilirken, Apple Glass’a dair yeni sızıntı ve beklentiler de çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise Apple Glass’ın tasarımsal bir konsepti karşımıza geliyor. AR / artırılmış gerçeklik ile VR / sanal gerçeklik teknolojisine sahip olarak harman bir ürün olarak Apple Glass’ın gelmesi bekleniyor. Son olarak 2022 yılının ilk çeyrek diliminde tanıtılacağı iddiaları ortaya çıkmıştı. Bu modelin 8K çözünürlüğe sahip iki adet ekrana sahip olması beklenirken, belirtilene göre göz takip özelliğine de sahip olacak.

Dış tarafta LİDAR sensör ile birden fazla kameranın yer alacağı bu ürünün tasarımı çeşitli taslak çizimler ile ortaya çıkıyor. Tasarımı henüz kesin olmazken, Apple’ın prototip ürününün bu şekilde gözükmesi bekleniyor ve konsept tasarımcı Antonio De Rosa’nın Apple View adlı bu cihazının nasıl adlandırılacağı da henüz bilinmiyor.

Apple TSMC’nin 5 nm bantlarının %50’sini aldıApple TSMC’nin 5 nm bantlarının %50’sini aldı

Apple Glass, iddialı özelliklerle geliyor

Bünyesinde yer alan kameralar ile el hareketlerini takip edebileceği belirtilen Glass, fiyatı noktasında ise 3 bin dolarlık yüksek bir fiyatla satılması bekleniyor. Ancak fiyatının da henüz netleşmediğini belirtelim. Kullanıcıların bu ürünü bir hayli merakla beklediği düşünülüyor. Konsept tasarıma göre gündelik kullanıma sürekli takılı olması uygun gözükmezken, kullanıcılar daha çok sürekli takabilecekleri AR bir gözlük hayal ediyorlar.


iOS 14.5 ile alakalı Apple Haritalar'a yeni özellik geliyoriOS 14.5 ile alakalı Apple Haritalar'a yeni özellik geliyor
Apple logo davasında sona gelindiApple logo davasında sona gelindi

PAYLAŞ