Apple Video servisinin çıkışa dair son iddia - Haberler - indir.com

Apple Video servisinin çıkışa dair son iddia

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-19 20:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Apple şirketinin servislerinden elde ettiği gelir 2021 yılında yaklaşık olarak 50 milyar dolara kadar çıkacağı tahmin ediliyor. iPhone modellerindeki büyüme hızının yavaşlaması ile birlikte şirketin hizmetlere odaklanacağı belirtiliyor. Ayrıca Netflix'e rakip olacak Apple Video servisinin çıkışa dair son iddia geldi.

Apple'a yüksek fiyat politikası nedeniyle tepki gösteriliyor

Qualcomm, Apple'ı Yeniden Satışla SuçladıQualcomm, Apple'ı Yeniden Satışla Suçladı

İşte Apple Video servisinin çıkışa dair son iddia

Apple'ın 50 milyar dolarlık gelire çıkmasında önemli rol alacak olan bir uygulama var. O da Apple şirketinin geliştirdiği ve Netflix'e rakip olacak olan video servisi uygulaması. Bu uygulamanın oldukça fazla bir etkisi olacağı tahmin ediliyor. Gelen bilgilere göre Netflix, Hulu ve Amazon Prime gibi servislere de rakip olacak olan bu Apple video servisi önümüzdeki yıl içerisinde hizmet vermeye başlayacak. Video servisinde Apple isminin geçmesi bu uygulamanın kesinlikle başarılı olacağı anlamına gelmiyor. Çünkü Apple şirketinin büyük yatırımlar yaparak geliştirdiği bu sistemin oldukça dişli rakipleri olacak. Özellikle Disney'inde bu şekilde bir servisi sunacak olması Apple şirketinin oldukça sıkı çalışmasını gerektiğini gösteriyor.

Zaten halihazırda Netflix, dizi ve film dünyasını büyülemeye devam ediyor. Apple'ın bu şekilde bir uygulama sunması için oldukça sıkı ve çok daha işlevsel özelliklerle birlikte karşımıza gelmesi gerekiyor. Tek başına bir uygulama şeklinde olabileceği gibi TV uygulaması da içine dahil edilebilir olan Apple imzalı video servisi içerisinde Apple'a ait özel içeriklerin olması bekleniyor. Apple şirketi bu konuda özenle çalışmayı sürdürüyor. Şirketin sadece 2018 yılına özel içerikler için 1 milyar dolara yakın bir paranın harcandığı belirtiliyor. Netflix aynı yıl 8 milyar dolarlık bir yatırım yapmıştı. Şirket Oprah Winfrey ile birkaç yıllık anlaşma yapmış, La La Land yönetmeni Damien Chazelle ile de bir dizi sipariş ettiği açıklamalar arasında bulunuyor.

Ayrıca Hunger Games tarzı See isimli bir proje ve M. Night Shyamalan'dan bir korku serisi de istemiş. Isaac Asimov'un Vakıf Serisi'ni satın aldığını da hatırlatmakta fayda var. Apple şirketi bununla birlikte J.J. Abrams imzasına sahip bir yapımı da izleyicileri ile buluşturmayı planlıyor. My Glory Was I Hand Such Friends adını taşıyacak olan yapım ikinci kez hayata dönmeyi bekleyen Silverstein'in yaşadıklarını anlatacak.


Apple, yeni 1 milyar dolarlık kampüsün nerede açılacağını açıkladı!Apple, yeni 1 milyar dolarlık kampüsün nerede açılacağını açıkladı!
Apple iPhone Yasağı İçin Bir Güncelleme Sunmaya HazırlanıyorApple iPhone Yasağı İçin Bir Güncelleme Sunmaya Hazırlanıyor
Apple Music'in Connect özelliği kapatılıyorApple Music'in Connect özelliği kapatılıyor

PAYLAŞ