Apple ve Google'ın ardından Samsung da banka kartı çıkarıyor - Haberler - indir.com

Apple ve Google'ın ardından Samsung da banka kartı çıkarıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-12 21:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji üreticisi Apple’ın geçtiğimiz aylarda sunduğu Apple Card adlı titanyum kredi kartı ürününden sonra Huawei Card ve Google Card gibi girişimlerde ortaya çıkmıştı. Şimdi ise bu serüvene Samsung’da dahil oluyor. Teknoloji şirketlerinin son dönemlerde finans pazarına ilgi duymaya başladıkları ve çeşitli girişimleri olduğunu görüyoruz. Bu noktadaki en önemli hamle ilk olarak Apple cephesinden gelmiş ve Apple Card olmuştu. Apple’ın bu kredi kartı Apple Card, Apple Pay destekli yerlerde dijital ve Apple Pay desteği olmayan mağazalarda ise fiziksel olarak kullanılabilir olması ile dikkatleri topladı. Bu kart Türkiye’de yer almayan Goldman Sachs ve Mastercard ile ortaklık yaparken, titantum yapıya sahip kartın üzerine “kart numarası, CVV, son kullanma tarihi ve imza“ gibi içerikler yazmıyor.

Apple Card sonrası Samsung Card geliyor

Samsung Galaxy S21 serisinin kamera özellikleri sızdırıldıSamsung Galaxy S21 serisinin kamera özellikleri sızdırıldı

ABD üzerinde geniş bir kullanıcı kitlesine erişen bu kart sonrasında geçtiğimiz günlerde Google Card gündeme gelmişti. Daha sonra Huaawei Card gündeme gelirken, şimdi ise Samsung cephesini gördük. Şirketin yaz aylarında Pay sistemiyle entegre olarak bir banka kartı duyuracağı ifade ediliyor. Samsung’un direkt harcama ile para yönetimine odaklandığı gözüküyor. Samsung’un resmi olarak duyurusunu yapmış olduğu bu gelişmeye göre Sang Ahn açıklamasında SoFi ortaklığında bu kart yer alacak.

Çok büyük bir ihtimalle ülkemizde yer almayacak olan bu servis ilk etapta sadece Güney Kore ve ABD gibi bölgelerde aktif olacak.


Samsung telefonlarda 6 yıllık bir güvenlik açığı keşfedildiSamsung telefonlarda 6 yıllık bir güvenlik açığı keşfedildi
Samsung yeni nesil klavyesinin verimli kullanım yöntemlerini açıkladıSamsung yeni nesil klavyesinin verimli kullanım yöntemlerini açıkladı

PAYLAŞ