Apple Üzerinden Randevu Nasıl Alınır? - Haberler - indir.com

Apple Üzerinden Randevu Nasıl Alınır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-05 13:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple'ın resmi merkezleri olan Apple Store'lar üzerinden randevu almak normal şartlarda basit işlemler ile gerçekleşiyor. Ancak bu durum ülkemiz için pek de öyle sayılmaz diyebiliriz. Kullanıcılar sistem üzerinden randevu almaya çalışırken özellikle yakın bir tarihe randevu bulamamaları durumları bir hayli zora sokabiliyor. Apple Store merkezlerinin ülkemizde oldukça az bulunması ve Apple ürünlerinin ülkemizde bir hayli fazla olması bu gibi zorlukları ve trafik yoğunluğunu ortaya çıkarmış oluyor. Apple cihazlarda ortaya çıkan arıza ve problemlerde herhangi bir yer yerine Apple'ın resmi ve güvenilik merkezlerine cihazları teslim etmek daha sağlıklı oluyor.

Ancak diğer teknik servislerin aksine randevu sistemi ile çalışan Apple Store'lar üzerinden randevu nasıl alınır bu işlemlere bakacağız. Apple Store'ların diğer teknik servislere göre en önemli farklarından birisi ise hızlı geri dönüşler oluyor. Bu noktada genellikle cihaz için değişim kararı çıkıyor ve cihazınız yenisi ile değiştiriliyor. Bu işlemler ise ortalama 30 dakika gibi bir süre içerisinde gerçekleşiyor. Ayrıca kullanıcı hatası gibi bir durum ortaya çıkar ise çeşitli fiyatlandırma ile yine yenileyebilme hakkınız bulunuyor.

Apple Randevu almak

Apple'ın Genius Bar sistemini kullanarak randevu almanın yanı sıra çeşitli online veya mail sistemi ile yardım alabilirsiniz. Eğer birden fazla cihaz ile randevu sistemine giriş sağlarsanız bu noktada randevu alma olasılığınız artmış olacaktır. Sistem çok müşteri görecek ve herhangi birine randevu sırası verecektir. Bu noktada herhangi bir cihazınız ile randevu sağlamış olacaksınız. Diğer bu noktada ise gün içerisi yerine gece 12'den sonra randevu alma şansınızı deneyerek bu noktada öne geçebilirsiniz. Apple web sitesine giriş sağlayarak randevu almayı deneyebilir ve yüksek ihtimalle başarabilirsiniz.

Bu yöntemleri kullanarak resmi Apple Store'lar üzerinden randevu alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.





PAYLAŞ