Apple, uzamsal ses'i tanıttığı reklam filmini yayınladı - Haberler - indir.com

Apple, uzamsal ses'i tanıttığı reklam filmini yayınladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-24 17:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi Apple, yeni reklam filmlerini yayınlamaya devam ediyor. Şirketin başarılı reklam filmlerine bir yenisi daha eklendi ve dün paylaşılan reklamda iPad Pro’nun özelliklerine dikkat çeken Apple, şimdi ise kısa süre önce kullanıma sunulan Uzamsal Ses özelliğini hedef alan bir reklamını yayınladı. Apple Music kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulan destek ile beraber AirPods Pro yada AirPods Max kullanıcıları ses deneyiminde farklı bir boyuta geçmeyi başarıyorlar. Dolby Atmos tabanlı Uzamsal Ses, sanatçıların müziği her yönden ve yukarıdan gelecek şekilde hazırlamasına imkan tanıyor. Bu noktada dinleyicilere yeni bir ses deneyimi elde etmesine imkan tanıyor.

Uzamsal Ses desteği, Dolby Atmos, H1 ve W1 çipe sahip tüm AirPods ve Beats kulaklıklara destek veriyor. Apple, Uzamsal Ses haricinde Kayıpsız ses özelliğini de Apple Music uygulamasında kullanıma sundu.

Apple Music, HiFi destekli abonelik paketi ortaya çıktıApple Music, HiFi destekli abonelik paketi ortaya çıktı

Uzamsal Ses ve Kayıpsız Ses özellikleri Apple Music’e geldi

Müzik servisinde bu destek sunulmuş olsa da, bu özellik AirPods, AirPods Pro ve AirPods Max kulaklıklarda Bluetooth desteği nedeniyle çalışmıyor. Sızıntıları ile ün yapmış olan Jon Prosser, AirPods modellerinin kayıpsız ses teknolojisine kablosuz tarafta destek verebileceğini kısa süre önce iddia etmişti. Apple’ın ise bu noktada Bluetooth yerine AirPlay teknolojisinden yararlanacağı dile getiriliyor. Apple’ın yayınladığı reklam videosunu yukarıdan izleyebilirsiniz.


Apple Music için Dolby Atmos desteği yoldaApple Music için Dolby Atmos desteği yolda
Apple Music yenilendi: İşte yeniliklerApple Music yenilendi: İşte yenilikler

PAYLAŞ