Apple uygun fiyatlı yeni bir iPhone için hazırlıklara başladı - Haberler - indir.com

Apple uygun fiyatlı yeni bir iPhone için hazırlıklara başladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-13 15:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Apple'ın yeni bir uygun fiyatlı iPhone üzerinde çalıştığı hakkında çeşitli iddialar ortaya çıktı. Bu iPhone modelinin SE serisinde mi yoksa farklı bir seride mi olacağı hakkında ise bir bilgi yoktur. Bu iddianın sahibi, uygun fiyatlı bu iPhone'un 200 ile 300 dolar aralığında olacağını ifade ediyor. ABD merkezli teknoloji şirketi Apple, geçtiğimiz aylar içerisinde uygun fiyatlı yeni akıllı cep telefonu iPhone SE'yi duyurdu. Amiral gemisi iPhone modellerinden biraz daha düşük özelliklere sahip olan bu model ile şirket, Android ekosistemine ciddi anlamda göz kırmış olarak gözüküyor. Şimdi ortaya çıkan yeni bilgilere göre Apple'ın bu süreci devam ettirmeyi ve şirketin yeni bir uygun fiyatlı iPhone üzerinde çalıştığı ortaya koyuldu. 

Zaman zaman yapılan paylaşımlarda gündeme gelmeyi başaran MauriQHD isimli bir hesap, son paylaşımda Apple'ın 200 ile 300 dolar aralığında yeni bir uygun fiyatlı iPhone modeli üzerinde çalıştığını da iddia etti. Yapılan paylaşımda ise Apple'ın üzerinde çalıştığı uygun fiyatlı iPhone ile ilgili herhangi bir detay yer almıyor. Yani söz konusu bu akıllı telefonda kullanılacak olan işlemci ve diğer donanım özellikleri de bilinmiyor. Ancak her ne olursa olsun 200-300 dolar aralığında bir telefon tüketicilerinin gözdesi olacağı da su götürmez bir gerçektir. 

iPhone 11 ve iPhone XR için zamiPhone 11 ve iPhone XR için zam

MauriQHD, söz konusu bu iddiayı dile getirmeden hemen önce de 2021 model iPhone SE ile ilgili bir paylaşım yapmış ve bu akıllı telefonda da A13 Bionic işlemcinin kullanılacağı dile getirilmişti. 2021 model iPhone SE'nin fiyat aralığını şu an için bilmek mümkün değildir. Fakat bu işlemcinin önümüzdeki yıl biraz daha eskiyeceğini de düşünmek gerekirse, bu fiyat Apple için kabul edilebilir gibi görünüyor. Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Apple için uygun fiyatlı iPhone'ların önemli olduğunu söylemek mümkündür. Çünkü şirket, bugüne kadar 2 model haricinde daima premium özelliklere sahip amiral gemisi iPhone akıllı cihazlarla kullanıcıların karşısına çıktı. Hal böyle olunca da şirket, özellikle de gelir seviyesi düşük olan ülkelerde satış yapamadı. Uygun fiyatlı hem de bir Android telefon kadar uygun fiyatlı bir iPhone ise bu durumu değiştirebilir gibi görünüyor.


iPhone 12'nin çıkışının çıkışı beklenenden geç olabiliriPhone 12'nin çıkışının çıkışı beklenenden geç olabilir
Gelecekte iPhone pasaport ve ehliyet yerine kullanılabilirGelecekte iPhone pasaport ve ehliyet yerine kullanılabilir
iPhone Bluetooth'tan arabaya neden bağlanmıyor?iPhone Bluetooth'tan arabaya neden bağlanmıyor?

PAYLAŞ