Apple ülkelere özel kordonlarını tanıttı - Haberler - indir.com

Apple ülkelere özel kordonlarını tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-30 14:30:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

Apple Watch için yapılan yeni çalışmalar resmen tanıtıldı. Gerçekleştirilecek Olimpiyatlar için ülkelere özel yeni kordon ve kadran çalışması gerçekleştiren Apple, 22 ülkeyi kapsam dahilinde tutarak her ülkeye yaptığı özel çalışmalarını tanıttı.

Apple piyasaya sunduğu akıllı saatleri ile ciddi bir popülerlik yakaladı. Yeni yapılan açıklamalarda ise olimpiyatlar için özel olarak çalışmaların yapıldığı ve saatlerin olimpiyat özel versiyonları ile piyasada yer aldığı belirtildi. 22 ülkenin belirlendiği mevcut çalışma sayesinde ülkelerin bayrak renklerine göre özel tasarımlara imza atan Apple, aynı zamanda farklı olmak, ülkesini desteklemek ve olimpiyata özel bir kordon, kadrana sahip olmak isteyen kişilere seçenek yaratmış oldu.

Tokyo'da gerçekleştirilecek olan olimpiyatlar sadece 22 ülkenin katılımı ile gerçekleştirilmeyecek. Bu bakımdan daha fazla ülkenin katılacağı ve sporcu ile birlikte yer alacağı olimpiyatlarda Apple’ın 22 ülkeyi neye göre belirlediği merak ediliyor. Mevcut çalışmalarda Türkiye kapsam dahilinde alınmamış durumda. Türkiye pazarında oldukça önemli bir güce sahip olan Apple, yapacağı çalışmalar ile birlikte Türkiye pazarından da ciddi bir gelir elde edebildi.  Ancak çalışmalarda 22 ülke ile sınırlı bir çalışma gerçekleştirildi.

Yeni Apple Watch tasarımları kaç para?

Şirket tarafından yapılan resmi açıklamalara göre yeni versiyonlar için kullanıcıların 49 dolar ödemesi yeterli: Her bir ülkeye özel olarak hazırlanan kordon ve kadranlar, kişilerin tamamen ülkesine özgü bir modele sahip olmasını sağlıyor. 

22 ülke hangileri?

Apple Watch için özel tasarım çalışma yapılmasına karar verilen 22 ülke şöyle; Avustralya, Belçika, Brezilya, Kanada, Çin, Danimarka, Fransa, Almanya, Büyük Britanya, Yunanistan, İtalya, Jamaika, Japonya, Meksika, Hollanda, Yeni Zelanda, Rusya, Güney Afrika, Güney Kore, İspanya, İsveç ve ABD.

Ülkeler için yapılan çalışmalar, olimpiyat oyuncuları ile tanıtılarak bu konuda da fark yaratmayı başaran Apple, önümüzdeki günler itibarıyla mevcut modellere olan ilginin daha fazla artmasını hedefliyor. Mevcut çalışmalarda Türkiye'nin yer almaması, Türkiye'de Apple Watch kullanan kişiler için hayal kırıklığı yarattı.

Apple tarafından tanıtımı yapıldıktan sonra kısa süre içerisinde büyük bir popülerlik yakalayan saat tasarımlarının, olimpiyatlara kadar çok geniş bir kitleye ulaşması ve Apple için yeni bir gelir alanı yaratması bekleniyor.





PAYLAŞ