Apple TV+ ne zaman başlıyor? - Haberler - indir.com

Apple TV+ ne zaman başlıyor?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-11 19:35:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple’ın yeni video içerik platformu olan Apple TV+ 1 Kasım ile beraber kullanıma açılıyor. Apple’ın dün itibariyle gerçekleştirmiş olduğu etkinlik ile beraber bahsettiği Apple TV+’ın bu noktada sunacağı içerikler de belli olmaya başladı. Başlıca baktığımız zaman See, Amazing Stories, Snoopy, The Morning Show ve Helpsteres gibi birçok orijinal içeriğe aylık 4.99 dolar ödeyerek sahip olabileceksiniz. Son dönemde iPhone satışlarında düşüş yaşayan şirketin en büyük gelir kaynağı ise sunmuş olduğu hizmetler olmuş durumda. Şirketin bu yıl ile beraber sunacağı iki yeni abonelik sisteminin detayları ise belli olmuş durumda.

Apple TV+ Ne Zaman Geliyor?

Twitch nihayet Apple TV’ye geliyorTwitch nihayet Apple TV’ye geliyor

iPhone 11 etkinliği kapsamında yapılan açıklamaya göre şirketin oldukça iddialı olan Apple TV+ platformu 1 Kasım ile beraber abonelerine kullanıma sunulacak. Bu servisin aylık abonelik ücreti ise 4.99 dolar olarak belirlenmiş durumda. Abonelik miktarının küçük olduğu düşünülse de, Apple’ın içerik üreticileri için harcamış olduğu miktar 15 milyon dolara kadar çıkıyor. Jason Momoa’nın başrol olduğu See dizisi için şirket bölüm başı 15 milyon dolar ödeyeceği geçtiğimiz haftalarda gündeme gelmişti. Ayrıca yine ünlü aktörlerden Jennifer Anisyon gibi isimlerin başrol aldığı The Morning Show ise Apple TV+’da bulunacak.

Apple TV+’ın ülkemizde nasıl bir fiyatlandırmaya sahip olacağı merak edilirken, resmi sitede 4.99 dolar olarak gözüküyor. Ancak ülkemiz için başlangıç fiyatının 18 TL seviyelerinde olması düşünülüyor.


Apple kullanıcılarının kullandığı bir özellik Android'e ekleniyorApple kullanıcılarının kullandığı bir özellik Android'e ekleniyor
Etkinliğe sayılı saatler kala Apple Store neden kapatıldı?Etkinliğe sayılı saatler kala Apple Store neden kapatıldı?

PAYLAŞ