Apple TV Kanalları Bir Pakette Olacak - Haberler - indir.com

Apple TV Kanalları Bir Pakette Olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-07 09:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple birçok servisinde çeşitli yenilikler ve düzenlemeler yaparak kullanım deneyimlerini arttırmaya devam ediyor. Apple'ın Apple TV servisi için yeni planlar neticesinde herhangi bir noktaya ulaşabilmiş değil. Ancak şirket belirlediğine göre Apple'ın ücretli TV kanallarını tek bir pakette izleme imkanını sunmaya hazırlandığı iddia edildi. B planı ile bu yeni uygulamayı hayata geçirecek olan Apple zaten servisler üzerinden izlenebilen ücretli TV kanallarını tek bir pakete toplayarak daha basit bir kullanım deneyimini kullanıcılarına sunacak.

Recode kaynaklı siteye göre Apple'ın bu yeni TV kanalları paketinde Starz, HBO ve Showtime gibi kanallar bir arada olacak. ABD üzerinde şuan bu 3 kanalı izlemenin ücret bedelinin 35 doların üstünde olduğunu belirtelim. Sadece bu 3 kanalın fiyatları böyle olurken hazırlanacak paket kapsamında fiyatın ne gibi bir avantaj ile geleceği henüz bilinmemekte. Fakat Apple fiyat indirimlerinden daha çok rahat erişim kolaylığından ötürü böyle bir işin avantajlı olacağının altını çiziyor. Diğer yandan mevcut koleksiyondan farklı olarak bağımsız bir şekilde bu ürün seçimini kullanıcılara sunması da beklentiler arasında bulunuyor.

Bu yeni Apple TV paketine dair herhangi bir anlaşmanın olduğu belirtilirken, paket içerisinde olması beklenen bu TV kanallarından da herhangi bir açıklama gelmiş değil. Apple'ın TV tarafındaki bu B planı tam bir televizyon abonelik servisinden daha fazla kolaylık içerdiği belirtiliyor. Bu popüler üç kanalın internet üzerindeki yayıncılığı henüz üstlenilmemiş olmasından ötürü Apple bu işi daha kolaylaştırmaya çalışıyor.

Fakat İnternet ortamına açılmamış geleneksel kanalların ise Apple'ın sunduğu anlaşmalar ile ikna olması biraz zaman alacağa benziyor. Bakalım Apple'ın TV servisindeki bu adımı hem şirket hemde kullanıcılar adına ne gibi avantajlar getirecek göreceğiz.





PAYLAŞ